Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Βύρωνα ο Δημήτρης Μητρογιάννης

Ενα Βήμα μπροστά…

Ο Δημήτρης Μητρογιάννης κατεβαίνει δημοτικός σύμβουλος με τον Μίλτο Μπαντή στον Βύρωνα

Ποιος ειναι ο Δημήτρης Μητρογιάννης

 

 

Ο Δημήτρης Μητρογιάννης Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 .

Εχει σπουδάσει  marketing και επικοινωνίας. Ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία.

Μόλις στα 11 εντάχθηκε στο δυναμικό του Αθηναϊκού, ομάδα που ανδρώθηκε  και ξεκίνησε λίγο αργότερα την επαγγελματική του καριέρα.

Από εκεί και έπειτα έχει ενταχθεί στο δυναμικό πολλών επαγγελματικών ποδοσφαιρικών ομάδων Α’ και Β’ εθνικής κατακτώντας κύπελα και πρωταθλήματα .

Μερικές από αυτές είναι Αθηναϊκός ,  Κέρκυρα , Προοδευτική  , Αιγάλεω , Βύζας Μεγάρων  .

Το 2007 και όντας  στο χώρο του ποδοσφαίρου  Ξεκίνησε να εργάζεται  στον τομέα αθλητικών εκδηλώσεων στην εταιρία AGENDA SPORT ACTION  με μεγάλη επιτυχία στην οργάνωση των ποδοσφαιρικών τουρνουά ακαδημιών και ενηλίκων  5Χ5- 8Χ8 .

Το 2010 παίρνει το ρίσκο  να ιδρύσει την δική του εταιρία με την ονομασία   BOCA SPORT όπου μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται  στο χώρο των αθλητικών εκδηλώσεων πανελλαδικός.

Η εταιρία έχει στο ενεργητικό  της από το 2010 μέχρι και σήμερα το 2018  πάνω από 30 διοργανώσεις τουρνουά  πανελλαδικός   και πάνω από 18.000  αθλητές έχουν συμμετάσχει στις εκδηλώσεις.

Το 2015 – 2018 αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Αήττητο Σπάτων.

Η ομάδα μέσα σε 2 χρόνια καταφέρνει να ανεβεί 3 κατηγορίες και να φτάσει Β εθνική.

Όλα αυτά τα χρόνια πρεσβεύουμε τη χαρά του Αθλητισμού και τα ιδεώδη του, παροτρύνουμε τους ανθρώπους μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν σε διοργανώσεις που μόνο χαρά προσφέρουν.

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

Σχετικά Άρθρα