Υπηρεσίες υγείας και στην προπόνηση για την Ακαδημία της Α.Ε Ελευθερούπολης

Υπηρεσίες υγείας και στην προπόνηση για την Ακαδημία της Α.Ε Ελευθερούπολης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

Στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού και της ολοένα αναβάθμισης των Ακαδημιών,ο σύλλογος προχώρησε στην πρόσληψη πιστοποιημένου προσωπικού για την κάλυψη των πρώτων βοηθειών και της πρωτοβάθμιας φροντίδας
σε όλες τις προπονητικές μονάδες του συλλόγου.
Η παρουσία του εξειδικευμένου προσωπικού και στις προπονήσεις θα γεμίσει τους αθλητές, τους προπονητές αλλά και τους γονείς με το αίσθημα της ασφάλειας.
Κύριο μέλημα του προσωπικού θα είναι η πρωτοβάθμια φροντίδα σε κακώσεις ή άλλες παθολογικές καταστάσεις και η παραπομπή σε ιατρούς αντίστοιχων ειδικοτήτων για την περεταίρω αντιμετώπισή τους.
Επίσης και σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του συλλόγου ο ρόλος του προσωπικού θα είναι συμβουλευτικός για θέματα υγείας (μηχανισμός κακώσεων, παθολογικές καταστάσεις επικίνδυνες για τον αθλητή, κ.α) και καθημερινή παρακολούθηση των αθλητών σε κάθε δραστηριότητά τους (προπονήσεις, πιθανή αποκατάσταση κλπ)
Με την παρουσία του εξειδικευμένου προσωπικού των πρώτων βοηθειών κατά την διάρκεια των προπονήσεων, γίνεται πια σαφές ότι ο διαχωρισμός του ρόλου του, από οποιονδήποτε άλλον μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για θέματα υγείας και δίνεται μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στην προπονητική ομάδα να αξιοποιήσει καλύτερα την εκπαιδευτική διαδικασία.
Με την κίνηση αυτή του συλλόγου πραγματοποιείται μία ανάγκη χρόνων και η παρουσία του εξειδικευμένου προσωπικού είναι απαραίτητη προϋπόθεση και σοβαρή επένδυση για μία ομάδα, για ένα σύλλογο για τους αθλητές και τους γονείς τους.

Στην ίδια ανακοίνωση του συλλόγου επισημαίνονται ακόμα τα εξής:
Η Α.Ε Ελευθερουπολης παρέχει πια έναν ασφαλή και οργανωμένο χώρο άθλησης με υψηλές υπηρεσίες για τους αθλητές του, αλλά και τους επισκέπτες του.
Η Ακαδημία ποδοσφαίρου όπου κάθε χρόνο φιλοξενεί στα ¨φυτώρια¨ της, δεκάδες παιδιά, μικρά και μεγάλα που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα και να αναπτύξουν τις δυνατότητες και το ταλέντο που έχουν στο άθλημα μέσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτει το Δημοτικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας.
Σας περιμένουμε κοντά μας…!!!

Πληροφορίες εγγραφών:
Επικοινωνία:
mail: eleftheroupoli@gmail.com
mail:ganiasaris@gmail.com
Τηλ:6946-686878

 

Σχετικά Άρθρα