Υπερήφανοι για την πρόκριση δηλώνουν στον ΑΟ Χαϊδαρίου-Επιτυχημένη η ημερίδα

Υπερήφανοι για την πρόκριση δηλώνουν στον ΑΟ Χαϊδαρίου-Επιτυχημένη η ημερίδα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Η διοίκηση της ομάδας του Χαϊδαρίου εξέδωσε ανακοίνωση μετά από την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, δηλώνοντας υπερήφανη.

Ο σύλλογος της δυτικής όχθης παρατάχθηκε με 8 παίκτες που ανήκουν στην Ακαδημία γεγονός που δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την νίκη πρόκριση επί του Περιστερίου, που φέρνει την ομάδα μας στους «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Είμαστε όμως περισσότερο χαρούμενοι που οι επιτυχίες έρχονται με τον «δικό μας» τρόπο. Στην σημερινή αναμέτρηση, 8 από τους 15 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν προέρχονται από τις ΑΚΑΔΗΜΙΑ Α.Ο.ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ενώ ο μέσος όρος της ηλικίας όσον έπαιξαν ήταν στο 21,3! ».

Ο ΑΟ Χαϊδαρίου πραγματοποίησε ημερίδα με θεματολογία την αθλητική ψυχολογία.

Η ημερίδα είναι επιτυχημένη, καθώς όλα τα τμήματα του Χαϊδαρίου έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Έχουμε κάνει «σημαία» ότι φέτος #StoHaidariAllazounOla και με τις ενέργειες μας προσπαθούμε να το εφαρμόσουμε σε κάθε περίσταση. Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ομάδας μας, κ. Τάσος Δημητρίου, οργάνωσε μια πολύ όμορφη εκδήλωση με θέμα την αθλητική ψυχολογία.

Στην Ακαδημία του Α.Ο.ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ προσπαθούμε να συνδυάσουμε την θεωρητική εκπαίδευση με την πρακτική εξάσκηση, γιατί πιστεύουμε ότι μόνο έτσι θα δημιουργήσουμε σωστά το μέλλον του Συλλόγου και της Κοινωνίας!!! Φωτογραφίες με Αθλητές και γονείς του Παιδικού τμήματος από την σημερινή εκπαίδευση – συζήτηση με την Αθλητική ψυχολόγο μας κα ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΣΚΟΥΡΑ με θέμα: «Ψυχολογική προετοιμασία και κίνητρα βελτίωσης της απόδοσης».

Σχετικά Άρθρα