ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΦΡΑΓΚΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΥ

Ο Δήμαρχος Μάνδρας  κ. Χρήστος Στάθης στη συνάντηση που είχε με μέλη του Δ.Σ , σύντομα ξεκινούν τα έργα στο “Φράγκειο” Γήπεδο Μανδραϊκού.
Με αφορμή αυτό το σημαντικό έργο ας θυμηθούμε λίγο πώς ξεκίνησε αυτό το γήπεδο, με τι αγάπη και τι προσφορά από τους κατοίκους της Μάνδρας. Το 1966 στο ΔΣ ήταν:
Αριστοτέλης Πέππας – Πρόεδρος, Χατζημήτρος Μιχαήλ – Αντιπρόεδρος, Παπακωνσταντίνου Χρήστος – Γενικός Γραμματέας, Μοίρας Θεόδωρος – Γενικός Αρχηγός, Συμπάρδης Παναγιώτης – Ταμίας, Βογιατζής Βασίλειος – Έφορος, Αργυρίου Μελέτιος – μέλος,Τσαντήλας Ιωάννης – μέλος, Μαρούγκας Ευάγγελος – μέλος.
Μαζί με τη διοίκηση ήταν δεκάδες φίλαθλοι που προσέφεραν χρήματα είτε δούλεψαν αφιλοκερδώς για να φτιαχτεί το γήπεδο. Το έργο κράτησε 2 χρόνια.
Φιλοδοξούμε να παραδειγματιστούμε και να γίνουμε συνεχιστές στον εθελοντισμό. Στόχος είναι να επανέλθει ο ιστορικός Μανδραϊκός στελεχωμένος κυρίως με τα ταλέντα της πόλης μας. Στόχος είναι να γίνει μια ζωντανή και δημιουργική αθλητική κυψέλη για τα παιδιά μας σε πολλά αθλήματα.
Έτσι θα τιμήσουμε κι όλους αυτούς τους ανθρώπους που προσέφεραν, ίδρωσαν, παθιάστηκαν σε αυτό το γήπεδο.

Φωτό από το αρχείο του Μανδραικού.

Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα