Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Βύζας Μεγάρων

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Βύζας Μεγάρων

  • Πραγματοποιήθηκε σήμερα η «πρώτη» προπόνηση του Βύζαντα ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.Στους ποδοσφαιριστές εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο Αντιπρόεδρος Τάσος Σάλτας, ο οποίος αφού τους καλωσόρισε ανέλυσε τους στόχους της ομάδας, επισημαίνοντας ότι η διοίκηση μετά την επιστροφή της ομάδας στην Γ’ Εθνική, συνεχίζει να έχει όνειρα και φιλοδοξίες για έναν σύλλογο ιστορικό όπως ο Βύζας, ευχόμενος να έχουν υγεία για να βοηθήσουν τον Βύζαντα.
  • Έπειτα στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο Τεχνικός Διευθυντής Κώστας Γιαννακάρης ο οποίος τόνισε ότι στόχος είναι να μπουν οι βάσεις, ώστε μέσα στην επόμενη τριετία η ομάδα να κάνει ακόμη ένα μεγάλο άλμα. Υγεία σε όλους ευχήθηκε με την σειρά του ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Κόκκαλης, ενώ τελευταίος τον λόγο πήρε ο προπονητής Δημήτρης Καλύκας, ζητώντας απ’ όλους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην προετοιμασία, θυμίζοντας τους ότι «καθρέφτης» για τον ποδοσφαιριστή είναι το γήπεδο.
  • Ακολούθως έγινε η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του γυμναστή Πάικου Λεβεντούρη και την επίβλεψη του προπονητή Δημήτρη Καλύκα του βοηθού του Παναγιώτη Κοζακόπουλου, αλλά και του προπονητή τερματοφυλάκων Τάσου Ανδρέου.
  • Από την «πρώτη» του Βύζαντα απουσίαζαν με ειδική άδεια οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Καραγιάννης και Τάσος Φλέγκας.

Σχετικά Άρθρα