Ξεκίνησε με πολύ κέφι και αισιοδοξία η προετοιμασία της Α.Ε Ελευθερούπολης

Ξεκίνησε με πολύ κέφι και αισιοδοξία η προετοιμασία της Α.Ε Ελευθερούπολης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Με πολλά χαμόγελα και διάθεση πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Α.Ε Ελευθερούπολης το απόγευμα της Παρασκευής 17/8.
Όλα ήταν έτοιμα στην θέση τους για να υποδεχθούν τους παίκτες της ομάδας.
Τους καλωσόρισε όλους ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου Άρης Γκάνιας που παρουσίασε το ρόστερ της ομάδας και τους ανέλυσε το πλάνο του συλλόγου.
Απο την πλευρά της Διοίκησης παρών ήταν ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών Ευάγγελος Χεινόπωρος, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Χούσος , που εστίασε την ομιλία του στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και την προσπάθεια διατήρησης του, καθώς και στο σεβασμό και την εκτίμηση που πρέπει να διακατέχει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Τέλος το λόγο πήρε ο coach Γιάννης Χαραλαμπίδης και οι συνεργάτες του Μάνος Βουγιούκας και Παναγιώτης Φωκάς όπου τους καλωσόρισαν και τους μύησαν στους στόχους της προπονητικής διαδικασίας.
Ακολούθησε προπόνηση όπου δόθηκε βάση κυρίως σε κινητικές προσαρμογές υπό την καθοδήγηση του Προπονητή Φυσικής Κατάστασης Μάνου Βουγιούκα ενώ ακολούθησε το πρώτο εσωτερικό δίτερμα με ενθαρρυντικές προοπτικές.
Η σημερινή ημέρα περιελάμβανε πρωινή ενώ υπάρχει και απογευματινή προπόνηση.
Καλή χρονιά σε όλους, γεμάτη υγεία και ωραίο ποδόσφαιρο, αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα