ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ Α.Ο.

 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ Α.Ο.

 

Με πολύ όρεξη και ενθουσιασμό υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή Μουράτ Σεροπιάν και του συνεργάτη του Χαράλαμπου Χαραλαμπίδη (γυμναστής), ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. με σύσσωμη την παρουσία της Διοίκησης του Συλλόγου.

Στην προετοιμασία το παρόν έδωσαν όλες οι νέες μεταγραφές-προσθήκες (Γιώργος Λώλος, Νίκος Λαζαρίδης, Μιχάλης Μαρής, Στάθης Συριόπουλος), ενώ εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν και άλλες μεταγραφές και παράλληλα θα ανακοινωθεί και το όνομα του νέου γυμναστή τερματοφυλάκων.

Οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν δυναμικά τις προπονήσεις έτσι ώστε στο τέλος της προετοιμασίας, “οι σταχυοφόροι” να παρουσιάσουν ένα αξιόλογο και ανταγωνιστικό σύνολο προκειμένου η ομάδα του Πανελευσινιακού να κάνει την όσο δυνατόν καλύτερη πορεία στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Πανελευσινιακός Α.Ο. γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια της ένδοξης ιστορίας του και φιλοδοξεί στο τέλος της φετινής σεζόν αυτό το γεγονός να εορτασθεί με την όσο τον δυνατόν καλύτερη πορεία και γιατί όχι να πανηγυρίσει την άνοδο στην football league.

Σχετικά Άρθρα