Ξεκίνησε από σήμερα 17/8 η διάθεση των διαρκείας του Αργοναύτη-Συνεργασία με την ALLIANZ: Στέφανος Μεϊμάρογλου: Πολύ καλές οι κινήσεις της διοίκησης

Ξεκίνησε από σήμερα 17/8 η διάθεση των διαρκείας του Αργοναύτη-Συνεργασία με την ALLIANZ: Στέφανος Μεϊμάρογλου: Πολύ καλές οι κινήσεις της διοίκησης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

ByΦώτης ΚατσούφηςPosted on Αύγουστος 17, 2018 COMMENTS
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Στην διάθεση των φίλων της ομάδας είναι από σήμερα Παρασκευή τα διαρκείας του Αργοναύτη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Δ.Ο. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ).
– Με χαρά αλλά και με ικανοποίηση, ανακοινώνουμε στούς φίλους της ομάδος μας, ότι από σήμερα 17/8/2018, και εν ισχύει για διάρκεια ενός έτους, ήρθαμε σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία ALLIANZ, και τον Ασφαλιστικό της Σύμβουλο κ. Σάσσαρη Παναγιώτη, και πετύχαμε την ιδιωτική και ατομική ασφάλιση όλων των ποδοσφαιριστών μας που απαρτίζουν το ανδρικό τμήμα του Δ.Ο. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019.
Πρακτικά αυτό σημαίνει, πώς σε οποιαδήποτε περίπτωση σοβαρού ή μικροτραυματισμού ποδοσφαιριστών μας, εκείνοι θα έχουν σε ατομικό επίπεδο, άμεση ιατροφαρμακευτική στήριξη, από τα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία και φυσικοθεραπευτήρια.
Με τις μικρές μας δυνάμεις, καταφέραμε να πετύχουμε την ατομική εξασφάλιση τών παικτών μας, κάτι που για μάς αποτελούσε και έναν πρώτο μεγάλο στόχο.

Απο σήμερα (9/6/2018), η Διοίκηση του ιστορικού Δ.Α.Ο. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ, εξέδωσε εισιτήρια διαρκείας, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019.
Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ιστορικής ομάδος μας, να προμηθευτεί τα νέα μας εισιτήρια διαρκείας, και να δώσει ώθηση με την στήριξη του, στην προσπάθεια που ξεκινάμε για την νέα σαιζόν, με στόχο να φέρουμε με συντονισμένες ενέργειες την ομάδα μας, στο «δρόμο” των επιτυχιών.
Υπεύθυνος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, είναι ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ομάδος, κ. Συρράκος Ανδρέας. Τα εισιτήρια διαρκείας μας για την νέα σαιζόν, κοστίζουν μόλις 20 ευρώ, Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο επικοινωνίας, 6989-717369.

Από την πλευρά του ο επιτυχημένος κόουτς της ομάδας Στέφανος Μεϊμάρογλου τόνισε: «Προτρέπω τον κόσμο της ομάδας να την στηρίξει με τα διαρκείας. Έχουν γίνει όλες οι κατάλληλες κινήσεις από την διοίκηση και από όλους μας”.

Σχετικά Άρθρα