Ξεκινάει την Τετάρτη η προετοιμασία της Ενωσης Πανασπροπυργιακού Δόξας

Πρεμιέρα την Τετάρτη

 

Η Ένωση Πανασπροπυργιακού – Δόξας  ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα 23/7/18 και Τρίτη 24/7/18 οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα περάσουν από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις σύμφωνα με τις υποδείξεις του γυμναστή της ομάδας μας Κου Νταλαμπίρα Νίκου.

Την Τετάρτη 25/7/18 το πρωϊ στο Δημοτικό Γήπεδο Αχαρναϊκού θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας  με διπλές προπονήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα του γυμναστή της ομάδας .

Τα μέχρι στιγμής φιλικά είναι: 18/8 Σάββατο Αήττητο Σπάτων (εντός), 25/8 Σάββατο Παναργειακό (εκτός) 29/8 Εθνικό Πειραιά (δεν έχει ορισθεί έδρα), 1/9 Κερατσίνι (εκτός), 8/9 Κηφισιά (εκτός). Φιλικοί αγώνες θα γίνουν και 11/8, 22/8 και 15/9.

Ο γιατρός της ομάδας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 θα είναι ο Κος Λεμονής Αντώνης Πρόεδρος τις αθλητιατρικής εταιρίας “Medic Sports”είναι Ειδικός Γενικός Οικογενειακός Ιατρός. Έχει μακρόχρονη εμπειρία σε Αθλητιατρικά καθώς συμμετέχει σε αθλητικές εκδηλώσεις από το 2000 έως σήμερα σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο, ενώ είναι επιστημονικός συνεργάτης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ).

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ομάδας της ΕΠΔ  ευχαριστούν ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αχαρνών Κο Κασσαβό Γιάννη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών Κο Δασκαλάκη Γιώργο καθώς και τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αχαρναϊκού Κο Τσορμπατσίδη Μιχάλη για άμεση και έγκαιρη  παραχώρηση των εγκαταστάσεων και τις διευκολύνσεις.

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

Σχετικά Άρθρα