Ξεκινάει στις 8/8 την προετοιμασία του ο Μανδραικός

Ξεκινάει στις 8/8 την προετοιμασία του ο Μανδραικός

Από την διοίκηση του ΑΟ Μανδραικός λάβαμε επιστολή(δελτίο τύπου) που μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από 8 Αυγούστου, ο Μανδραϊκός σε ρυθμούς… ροκ!
Ξεκινά την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Το ρόστερ της ομάδας σχεδόν ολοκληρώθηκε και περιλαμβάνει 26 παίκτες. Έμφαση και πάλι στην εντοπιότητα, στα νέα ταλέντα από πέρυσι και με φετινή ενίσχυση συγκεκριμένων έμπειρων και διακεκριμένων ποδοσφαιριστών.

Υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Σωτήρχου θα ξεκινήσει στις 8 Αυγούστου η προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο νέο γήπεδο Μάνδρας, στις παρυφές του δάσους της Κιάφας. Ήδη έχουν προγραμματιστεί φιλικοί αγώνες με τον Απόλλωνα Ποντίων, τον Μεγαρικό, την Μικρασιατική και την Δάφνη Ερυθρών.

Δίπλα στον Γιώργο Σωτήρχο θα βρίσκονται ο προπονητής τερματοφυλάκων Θανάσης Ρούτης και οι φυσικοθεραπευτές Γιώργος Καλογράνης και Λεωνίδας Μαρούγκας. Καθημερινά στον χώρο προπόνησης και στα αποδυτήρια θα είναι Γενικός Αρχηγός Γιάννης Καλούδας. Κοντά στους παίκτες θα είναι και μια σειρά από εξωτερικοί συνεργάτες σε θέματα υγείας, διατροφής, πρόληψης και αποκατάστασης, όπως δημοσιοποίησε ήδη η διοίκηση.

Επίσης έχει εξασφαλιστεί ο απαραίτητος αθλητικός εξοπλισμός, μπάλες, όργανα γυμναστικής καθώς και ένα πλήρες σετ ρουχισμού για όλη τη χρονιά και για όλες τις συνθήκες. Σύντομα μάλιστα θα ανακοινωθεί η επίσημη συνεργασία με τη ΝΙΚΕ και θα παρουσιαστούν οι νέες εμφανίσεις.

Η διοίκηση του Μανδραϊκού κατάφερε να είναι από τις πρώτες ομάδες που πήραν επίσημη αναγνώριση και προχώρησε αμέσως στις απαραίτητες ενέργειες για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΕΠΣΔΑ.

Δείγμα της υγείας και της οργάνωσης της νέας διοίκησης είναι το γεγονός ότι δεν οφείλει ούτε μισό ευρώ σε οποιονδήποτε! Κι έτσι θα προχωρήσει και την επόμενη χρονιά. Με απόλυτο σεβασμό σε προπονητές, παίκτες, συνεργάτες, προμηθευτές κλπ

Με ευχές για μια χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, όμορφο ποδόσφαιρο και πολλές επιτυχίες. Ο Μανδραϊκός έρχεται από πολύ μακριά και στοχεύει να προχωρήσει ακόμη μακρύτερα και ψηλότερα. Με βήματα σταθερά, με υπομονή και σχέδιο, με πρότυπη οργάνωση και με τις δικές του δυνάμεις, φιλοδοξεί να ανοίξει νέους δρόμους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

Σχετικά Άρθρα