ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Ο νεαρός Οδυσσέας Μπάσα στον Ολυμπιακό Πειραιά

Mεγάλη επιτυχία για τον ιστορικό σύλλογο της Δυτικής Αττικής

Η σοβαρή δουλειά που γίνεται στα τα τμήματα υποδομής του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ, αλλά και τα σπουδαία αποτελέσματα των ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Δ.Α., δεν περνούν απαρατήρητα από τις μεγάλες ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος.
Πρόσφατα, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής από τις ακαδημίες μας, κέντρισε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, με τον υπεύθυνο των ακαδημιών των ερυθρολεύκων Ρικάρντο Πέρες, αλλά και τον προπονητή της Κ16 του Ολυμπιακού Νίκο Τοπολιάτη να ξεχωρίζουν το ταλέντο του, δίνοντας το «πράσινο φως» για την μεταγραφή του Οδυσσέα Μπάσα στην ομάδα του Πειραιά.
Ο Οδυσσέας Μπάσα που αγωνίστηκε με επιτυχία στην Κ15 του Βύζαντα, αλλά και στην Μεικτή Παίδων της Ε.Π.Σ.Δ.Α., συνοδευόμενος από τον πατέρα του, τον προπονητή Μάκη Πανταζή αλλά και το μέλος του Δ.Σ. Θωμά Βαλτά βρέθηκε στα γραφεία του Ολυμπιακού και υπόγραψε δελτίο στους ερυθρόλευκους.
Ευχόμαστε στον Οδυσσέα υγεία και επιτυχίες στην καριέρα του.

 


*Στην πρώτη φωτογραφία από αριστερά ο προπονητής μας Μάκης Πανταζής, ο Οδυσσέας Μπάσα, ο υπέυθυνος Ακαδημιών του Ολυμπιακού Ρικάρντο Πέρες, ο Θωμάς Βαλτάς μέλος του Δ.Σ. και ο Νίκος Τοπολιάτης προπονητής της Κ16 του Ολυμπιακού. Στη δεύτερη φωτογραφία ο Οδυσσέας στην είσοδο του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού.

Σχετικά Άρθρα