ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Δελτίο τύπου…

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ:  Δελτίο τύπου


Κοινοποιήθηκε ηλεκτρονικά σήμερα Πέμπτη 15/4/2021  η υπ’ αριθ. 7596/2021 απόφαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. που με αφορμή την πανδημία στερεί και επίσημα από την ομάδα του Βύζαντα την ολοκλήρωση του στόχου της, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ’ Εθνική,  αφού επί 6 αγωνιστικές είχε ισάριθμες νίκες και συγκατοικούσε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με την ομάδα του Απόλλωνα Ποντίων.

Οφείλουμε να διευκρινίσουμε, ότι με έγγραφο που αποστείλαμε στην ΕΠΣΔΑ ήμασταν μια από τις ομάδες που σε τοπικό επίπεδο ζητήσαμε να αγωνιστούμε και μια εκ των τεσσάρων συνολικά ερασιτεχνικών σωματείων στην Ελλάδα που ήθελαν την συνέχεια των πρωταθλημάτων.

Ήρθε όμως η  εν λόγω απόφαση για να στερήσει την δυνατότητα και στους ποδοσφαιριστές να παίξουν ποδόσφαιρο.

Γι’ αυτό κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ζήτησαν να τους δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσουν να παίξουν ποδόσφαιρο σε ομάδες Γ’ Εθνικής από τις οποίες είχαν προτάσεις, την στιγμή που στην κατηγορία αυτή το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη.

Η διοίκηση του Βύζαντα αποφάσισε να τους δώσει την δυνατότητα ώστε και να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, αλλά και να μπορέσουν να επιβιώσουν οικονομικά σε μια εποχή δύσκολη για όλους τους εργαζόμενους και όλα τα επαγγέλματα.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, πως οι ποδοσφαιριστές του Βύζαντα θα παραχωρηθούν με όλες τις εγγυήσεις που προβλέπονται, ώστε στις 30 Ιουνίου 2021 να επιστρέψουν στον Βύζαντα και να ενταχθούν στο ρόστερ του.

Σεβόμενοι τις αποφάσεις του κυρίαρχου οργάνου του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, περιμένουμε με αγωνία την επιστροφή της ιστορικής μας ομάδας, του ΒΥΖΑΝΤΑ στα γήπεδα για να ολοκληρώσουμε αυτό που – με αφορμή την πανδημία –  αφήσαμε στην μέση.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                                             Ο Γ. Γραμματέας

Ιωάννα Ρήγα                                                                            Αντώνης Υψηλάντης

https://dl-mail.ymail.com/ws/download/mailboxes/@.id==VjN-

Σχετικά Άρθρα