Βραβεύσεις και πλακέτες στον αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό στα Μέγαρα

Βραβεύσεις και πλακέτες στον αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό στα Μέγαρα

Έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο παλαίμαχοι Βύζαντα και Ολυμπιακού

Ένας ξεχωριστός αγώνας χωρίς νικητές και ηττημένους, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο δημοτικό γήπεδο Μεγάρων, με τους παλαίμαχους του Βύζαντα να υποδέχονται ομάδα βετεράνων του Ολυμπιακού.

Ο αγώνας που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό, προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών φιλάθλων οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες που τίμησαν τόσο την κιτρινόμαυρη όσο και την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο σύλλογος παλαίμαχων του Βύζαντα διά του προέδρου του Ιερόθεου Μαργέτη ευχαρίστησε τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού για την αποδοχή της πρόσκλησης αλλά και για την συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο αγώνα επισημαίνοντας πως και οι δύο ομάδες με αυτόν τον τρόπο δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Οι κιτρινόμαυροι παλαίμαχοι απένειμαν τιμητικές πλακέτες στον βετεράνο του Ολυμπιακού και πρώην προπονητή του Βύζαντα Θοδωρή Παχατουρίδη για την συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΔΑ, αλλά και στον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και νυν προπονητή του Βύζαντα Δημήτρη Καλύκα για την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική, ενώ κύπελο στον ποδοσφαιριστή «θρύλο» του Βύζαντα Σάκη Κουβά απένειμαν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού.Τιμήθηκαν επίσης ο δημοσιογράφος – υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Γαβαλάς, όπως και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων Αντώνης Γλύκας.

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης και ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ενώ μήνυμα του Αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Μπούρα μετέφερε η εκπρόσωπος του Δήμητρα Βασιλείου.

Μετά το τέλος του φιλανθρωπικού αγώνα οι παλαίμαχοι του Βύζαντα έκαναν το τραπέζι στους βετεράνους του Ολυμπιακού στο γνωστό μεζεδουργείο «Μουριά».

Πηγή-Φωτό: Αιχμή Μεγάρων

Σχετικά Άρθρα