Βράβευσε τους Παλαίμαχους ο Βύζας Μεγάρων στο μάτς με τον Μίμα

ΚΟΚΑΛΗΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΥ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ-ΚΟΥΣΤΕΡΗΣ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ-ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ

Βράβευσε τους Παλαίμαχους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζοντας τις βραβεύσεις σε ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία με την κιτρινόμαυρη φανέλα, η διοίκηση του Βύζαντα απένειμε τιμητικές πλακέτες στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Λευτέρη Κεφαλόπουλο (αρχηγό της ομάδας σε Β’ και Α’ Εθνική, Γιάννη Πολυχρόνη (Ζαγρή), Μιχάλη Φιλίππου και Χαρίλαο Κουστέρη. Οι βραβεύσεις έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ – ΒΥΖΑΣ, με το Δ.Σ. του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ στα πρόσωπα του Γιάννη Πολυχρόνη, Μιχάλη Φιλίππου αλλά και του προπονητή του Α.Ο. ΜΙΜΑΣ Χάρη Κουστέρη, να τιμά ιδιαίτερα και την ποδοσφαιρομάνα συνοικία Μελί, από την οποία πολλοί ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν και «μάτωσαν» για την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Καθάρισε με Ατματζίδη και Σαχόλι 2-0

Ο Βύζας Μεγάρων δύο αγωνιστικές πρίν το τέλος του πρωταθλήματος και για την 28η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣΔΑ επικράτησε σε ένα κατάμεστο γήπεδο του ΑΟ Μίμα Μικρασιατικής Μελί Μεγάρων στο γειτονικό ντέρμπι με 2-0.

Τα τέρματα της ομάδος του Δημήτρη Καλύκα σημείωσαν οι Ατματσίδης(53′) και Σαχόλλι(83′).

Διαιτήτευσε ο σουπερλιγκάτος Αριστείδης Βάτσιος. Βοηθοί: Δημόπουλος-Πλάκας Χ.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ(προπονητής Χάρης Κουστέρης): Βανδώρος, Μήτσος, Γαλανός, Έβερετ, Κήττας, Μαζιώτης(87′ λ.τρ. Αγγελακόπουλος), Στρατάκης, Μήτσος Δ., Μπαγδάτογλου, Μάκρας(82′ Τοπάλης), Τούσης(71′ Γεωργακής).

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Δημήτρης Καλύκας): Πορανίδης, Δρυμούσης, Μανωλιάς(89′ Πεκίνι), Φυσαράκης, Φλέγκας, Μανώλης, Σαχόλλι(89′ Λεβεντούρης), Χατζημελετιάδης(46′ λ.τρ. Καραγιάννης), Ατματσίδης(87′ Παπαδάκης), Κενδριστάκης(87′ Φρυγανάς), Κωνσταντινίδης.

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

Σχετικά Άρθρα