Βόμβα! Ο Σερέπας στον Απόλλων Άνω Λιοσίων!

Βόμβα! Ο Σερέπας στον Απόλλων Άνω Λιοσίων!

 

Ο Απόλλων Άνω Λιοσίων βρίσκεται στην ιδιαίτερα τιμητική θέση να αρχίζει την στελέχωση του ρόστερ του με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Τον Στέλιο Σερέπα.
Ο 27χρονος επιθετικός με τις 200 συμμετοχές και τα 85 γκολ στις μεγάλες κατηγορίες συμφώνησε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιάννη Τζανόπουλο, με τον οποίο συνδέονται με φιλία πολλών ετών, και θα είναι αρωγός στην προσπάθεια του Απόλλωνα να αποτελέσει μια ομάδα πρότυπο για την Δυτική Αττική και όχι μόνο.
Ο Σερέπας έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στους Θρασύβουλο (και Α’ Εθνική), Αστέρα Μαγούλας, Μανδραικο, Ιωνικό, ΑΟ Μυκόνου, Ακράτητο και Βύζα Μεγάρων. Βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και αναμένεται να επανέλθει σε λίγους μήνες στην ενεργό δράση.
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Σερέπας δήλωσε : “Πιστεύω πολύ στο σχέδιο του Γιάννη του Τζανοπουλου και των συνεργατών του για την ομάδα. Τον γνωρίζω χρόνια και με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του να συνεργαστούμε. Βρίσκομαι σε στάδιο αποκατάστασης από τον σοβαρό τραυματισμό μου στο γόνατο και είμαι σίγουρος ότι με την επιστροφή μου όλα θα πάνε καλά για την επίτευξη των στόχων μας. Πολλοί θα εκπλαγούν από την επιλογή μου αυτή αλλά ειμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται”

 

 

Σχετικά Άρθρα