Τρομερή κίνηση οι Νικητές Ανθούσας-Ακολουθώντας τα πρότυπα μεγάλων ΠΑΕ η ομάδα θα κάνει προετοιμασία στα Χάνια Πηλίου

Τρομερή κίνηση οι Νικητές Ανθούσας-Ακολουθώντας τα πρότυπα μεγάλων ΠΑΕ η ομάδα θα κάνει προετοιμασία στα Χάνια Πηλίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Τα γυαλιά και σε μεγάλες επαγγελματικές ομάδες βάζουν οι Νικητές Ανθούσας που θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο Προετοιμασίας στα Χάνια Πηλίου όπου και θα βρεθούν και τμήματα από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου:

Στο Πήλιο η προετοιμασία των ΝΙΚΗΤΩΝ .
Πιστοί στο όραμα μας για ποιοτική αναβάθμιση της ομάδας μας , προγραμματίσαμε να κάνουμε το βασικό στάδιο της προετοιμασία μας εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα στα Χάνια Πηλίου .Είναι μία ακόμη κίνηση που ξεφεύγει από τα στενά όρια του τοπικού/ ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και καταδεικνύει την προσπάθεια που γίνεται στους ΝΙΚΗΤΕΣ , ώστε να οργανώσουμε την ομάδα μας σε «επαγγελματικά» πρότυπα .
Στο Πήλιο ,και συγκεκριμένα από τις 20 έως τις 25 Αυγούστου , εκτός από την Ανδρική ομάδα θα βρεθούν και τρία τμήματα της Ακαδημίας , συγκεκριμένα το Προπαιδικό (Κ-14), το Παιδικό(Κ- 16) και το Εφηβικό (Κ-18) . Όλοι οι αθλητές μας υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή της Ακαδημίας Ηλία Καραπιπέρη , του Τεχνικού μας Διευθυντή Σπύρου Πασπαλίδη , του προπονητή Ηλία Τριανταφύλλου και του υπόλοιπου τεχνικού team , θα έχουν ευκαιρία να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες , να γνωρίσουν νέα προπονητικά μοντέλα και να ετοιμαστούν ατομικά αλλά και ομαδικά για την νέα σαιζόν με τον καλύτερο τρόπο !
Σε ένα ακόμα δείγμα του τρόπου που προσεγγίζουμε το ποδόσφαιρο , έχουν ήδη γίνει εργομετρικά test και τα οποία και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 19/8 στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας , στο γήπεδο της Ανθούσας .

Σχετικά Άρθρα