Τον νεαρό αμυντικό Γιάννη Βιδάλη απέκτησε το Αιγάλεω-Κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο της ομάδας για το σημερινό 1/8 αγιασμό

Τον νεαρό αμυντικό Γιάννη Βιδάλη απέκτησε το Αιγάλεω-Κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο της ομάδας για το σημερινό 1/8 αγιασμό

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Το νεαρό αμυντικό Γιάννη Βιδάλη που είχε πορεία πρωταθλητισμού με τον Αήττητο Σπάτων και που γενικά έχει αξιοζήλευτη πορεία απέκτησε το Αιγάλεω.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Μία νέα συνεργασία ξεκινάει από σήμερα για την ομάδος μας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Βιδάλη, μία από τις ελπίδες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Είναι γεννημένος το 1997 παίζει με την ίδια άνεση τόσο στο αριστερό , όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας και μας έρχεται «ως Πρωταθλητής» από την ομάδα του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ, τον χαρακτηρίζει η δυναμικότητα στο παιχνίδι του και ταυτόχρονα είναι καλός χειριστής με την μπάλα στα πόδια.

Έχει αγωνισθεί ως βασικός στην Εθνική Νέων και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του χαρακτηρίζεται ως ικανότατος ποδοσφαιριστής για την κατηγορία.

Η έναρξη της έγινε από την ομάδα της Μεταμόρφωσης και μετά εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Κ. όπου αγωνίσθηκε και με την πρώτη ομάδα επί εποχής Τραϊνού Δέλλα στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Κατόπιν πήρε μεταγραφή για την ομάδα του Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ, του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ, του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ.

Η οικογένεια του Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ καλωσορίζει τον Γιάννη Βιδάλη και του εύχεται υγεία πάνω από όλα και καλή επιτυχία με την ομάδα μας.

Μέσω δελτίου τύπου η διοίκηση της ομάδας απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας, για τον αγιασμό της ομάδας που θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 18:00 στι γήπεδο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας: “Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ με διάθεση για δημιουργική δραστηριότητα και ανάπτυξη του σωματείου συνεχίζει το περσινό ταξίδι σε μία νέα ρότα, σε μία νέα πορεία.
Η επιθυμία για να εργαστούμε σκληρά, μεθοδικά, προγραμματισμένα είναι το κύριο μέλημα μας, στο ποδοσφαιρικό ταξίδι της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.
Μία Ομάδα – Μία Πόλη – Μία Ιστορία
Έλα να ξεκινήσουμε μαζί αυτό το ταξίδι από αύριο στις 18:00 (Είσοδος από Θηβών), με τον αγιασμό της ομάδος και εν συνεχεία θα λάβει χώρα η πρώτη προπόνηση της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2018 – 2019.

Με εκτίμηση
Εκ της Διοικήσεως”

Σχετικά Άρθρα