Τον μέσο Γιώργο Κυριόπουλο απέκτησε ο Παλληνιακός

Τον μέσο Γιώργο Κυριόπουλο απέκτησε ο Παλληνιακός.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Στην προσθήκη του μέσου Κυριόπουλου προχώρησε η διοίκηση του Παλληνιακού.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η διοίκηση του Παλληνιακού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή-παραμονή του Γιώργου Κυριόπουλου στην ομάδα μας. Ο 22χρονος επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περσινής περιόδου με τα Καλύβια και στη συνέχεια βρέθηκε στην Ισπανία για ένα εξάμηνο σπουδών (Erasmus) θα φοράει και τη νέα σεζόν τα «κιτρινόμαυρα»!
Η διοίκηση και ο τεχνικός της ομάδας μας, Βαγγέλης Χαντές, επιθυμούσαν την παραμονή του, αφού όλοι πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του και θεωρούν ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ στη Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη συνάντηση που έγινε μαζί του επήλθε η συμφωνία άμεσα! Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή σεζόν με επιτυχίες και πολλά γκολ!
Ο 22χρονος επιθετικός λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας δήλωσε στο επίσημο Facebook του Παλληνιακού: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον Παλληνιακό που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ στη Γ’ Εθνική και τον κόουτς Βαγγέλη Χαντέ που με εμπιστεύεται γνωρίζοντας το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Από μικρός είμαι στον Παλληνιακό και είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος στην πρώτη φορά που θα συμμετάσχει η ομάδα σε Εθνική κατηγορία στην ιστορία της».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα