ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ…

Nίκος Τσαμόγλου ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων…ένας άνθρωπος με πολύ ταλέντο, που του αρέσει να μιλάνε μόνο τα έργα του.

Απ την Δυτική Αττική και τον τελευταίο του σταθμό την Α.Ε.ΖΕΦΥΡΙΟΥ…..στην Σαντορίνη και την ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ.
Μετά από απουσία περίπου 3 ετών απ την ενεργό δράση (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) κάνει δυνατό come back με μια συνεργασία πραγματική έκπληξη.
Ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων…ένας άνθρωπος με πολύ ταλέντο, που του αρέσει να μιλάνε μόνο τα έργα του.
Εξάλλου αυτό φάνηκε και απ την πορεία της Α.Ε.Ζεφυρίου την περίοδο που ήταν ο ίδιος προπονητής, όπου ήταν η καλύτερη που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία του συλλόγου.
Ο λόγος για τον  Νίκο Τσάμογλου, ο οποίος την φετινή χρονιά  βρίσκετε στον πάγκο της ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ εκτελώντας χρέη βοηθού προπονητή.
Ο ίδιος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τις ακαδημίες της Θύελλας καθώς είχε αναλάβει την περσινή χρονιά το τμήμα της Κ14.
Ωστόσο οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει το έργο του με τους «μικρούς».
Ο Κος Τσάμογλου, αξίζει να σημειωθεί, πως ήταν προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας Κου Κων/νου Μιχάλη, με το ΔΣ μετά από ομόφωνη απόφαση, να αποφασίζει την συνεργασία μαζί του.
Ο προπονητής της νησιώτικης ομάδας τόνισε τα εξής:
«O Koς Τσάμογλου είναι γνώστης του αντικειμένου, προπονητής ποδοσφαίρου με εμπειρίες, συνεργάσιμος και νομίζω ότι μόνο οφέλη μπορεί να φέρει αυτή η συνεργασία. Του εύχομαι καλορίζικος και οι γνώσεις του να βοηθήσουν εμένα προσωπικά αλλά και την Θύελλα Καμαρίου για την εκπλήρωση των στόχων μας.»
Του ευχόμαστε όλοι λοιπόν να έχει μια καλή αρχή στο νέο του εγχείρημα στην Θύελλα Καμαρίου και στα σαλόνια της Γ΄Εθνικής.

 

Σχετικά Άρθρα