Τον γκολκίπερ Ντογκοτάρ πήρε το Κρυονέρι, ανανέωσε ο Βαμβάτσικος

Τον γκολκίπερ Ντογκοτάρ πήρε το Κρυονέρι, ανανέωσε ο Βαμβάτσικος

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Με τον καλύτερο τρόπο θωράκισε τα μετόπισθεν της ομάδας η διοίκηση του Κρυονερίου που προχώρησε στην απόκτηση του γκολκίπερ Ντογκοτάρ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

O A.O Κρυονερίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή (τερματοφύλακα) Αλέξανδρο Ντογκοτάρ (Αλέξανδρος)
Η επιθυμία και των δυο πλευρών ήταν να τελειώσει η μετακίνηση το συντομότερο αφού όπως δήλωσε και ο Αλέξανδρος, ”Χαίρομαι που επιστρέφω μετά από 2 χρονια στο σπίτι μου,ο στόχος είναι η άνοδος ώστε να επανέλθει η ομάδα εκει που θα έπρεπε και αξίζει να είναι ! ”
Ο Αλεξανδρος προέρχεται από τις ακαδημιες της ομάδας ενώ έχει αγωνιστεί ως επαγγελματίας στην Καλλιθέα αποκομιζοντας πολύτιμη εμπειρία.Τις τελευταίες δυο σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Αγ.Στεφάνου.
Ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο συνεχίζεται και σύντομα θα ακολουθήσουν εκ νέου ανακοινώσεις.

Επίσης το Κρυονέρι ανακοίνωσε την ανανέωσε της συνεργασίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Βαμβάτσικο.

Η ανακοίνωση:

O A.O Κρυονερίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιάννη Βαμβάτσικο (
Ιωάννης).
Ο Γιάννης ξεκίνησε στην ομάδα μας τη σεζόν 2016-2017 και η νέα περίοδος θα τον βρει να φοράει τα κυανόλευκα για τρίτη χρονιά.
Ο Γιάννης δήλωσε ”Είναι χαρά μου και με τιμά ιδιαίτερα να ανανεώσω για τρίτο συνεχόμενο χρόνο στο Κρυονέρι,ειμαι πεπεισμένος πως εφέτος θα πετύχουμε 100% των στόχων μας. Πέρσι δεν τα καταφέραμε λόγω κάποιων συγκυριών, αλλά φέτος η ομάδα θα πάει ένα σκαλί παραπάνω εκεί που της αξίζει.”
Πρόκειται για έναν απο τους αθλητές που έχει καταφέρει με τη μαχητικότητα και το πάθος του να κερδίσει την αναγνώριση των συμπαικτών του αλλά και των φιλάθλων του Κρυονερίου.
Ο προγραμματισμός,ο σχεδιασμός και οι συζητήσεις για την στελέχωση των τμημάτων του συλλόγου μας για τη νέα χρονιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και σύντομα θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις.

Φωτογραφία του χρήστη ΑΟ Κρυονερίου.

Σχετικά Άρθρα