Τον γκολκίπερ Μορφονιό πήρε η Σταμάτα, ανανέωσαν Μπόρας και Μαμάης

Τον γκολκίπερ Μορφονιό πήρε η Σταμάτα, ανανέωσαν Μπόρας και Μαμάης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Η διοίκηση του ΑΟ Σταμάτας ανακοίνωσε πριν από λίγα μόλις δευτερόλεπτα για δύο ανανεώσεις, αλλά και μία μεταγραφή που προκαλλεί αίσθηση στο φίλαθλο κοινό της ΕΠΣΑΝΑ.

Ο παίκτης που αποκτήθηκε είναι ο 31χρονος τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Μορφονιός, από τον Αυλώνα. Ο έμπειρος πορτιέρο θεωρείται πως είναι από τους βασικούς λόγους της ανόδου του Αυλώνα στην Β’ Κατηγορία. Επίσης, ο σύλλογος της Σταμάτας ανακοίνωσε και την επέκταση της συνεργασίας του με τους Θεόδωρο Μπόρα, αλλά και τον Σπύρο Μαμάη.

Διαβάστε την ανακοίνωση για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μορφονιού: “Η διοίκηση του ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μία μεταγραφή για τη φετινή σεζόν.
Η ομάδα μας θα έχει στις τάξεις της τον Κωνσταντίνο Μορφόνιο ίσως τον καλύτερο τερματοφύλακα κατά την γνώμη πολλών της Β´ ΕΠΣΑΝΑ.
Ο Μορφονιός είναι γεννημένος το 1987 και την περσινή σεζόν βοήθησε τα μάλα τον ΑΟ Αυλώνα να επιτύχει την άνοδο στην Β´ Επσανα.
Η διοίκηση του
ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ καλωσορίζει στην ομάδα μας τον Κωνσταντίνο και του εύχεται καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες”.

Διαβάστε την ανακοίνωση για τις ανανεώσεις των Μπόρα και Μαμάη: “Η δοιηκηση του αθλητικού ομίλου Σταματας ειναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανεώσεις του κεντρικού αμυντικού Θεοδωρου Μπόρα και του τερματοφύλακα Σπύρου Μαμαη.Η νεα σεζόν θα τους βρει να φορούν για ακόμα μια χρονια τα χρώματα της Σταματας καθώς για πανω απο μια δεκαετία συνεισφέρουν τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου!”

Σχετικά Άρθρα