Τον αμυντικό μέσο Νίκο Κοτσιοβό απέκτησε η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού

Τον αμυντικό μέσο Νίκο Κοτσιοβό απέκτησε η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Συνεχίζει το μπαράζ των μεταγραφών η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού που αυτή την φορά απέκτησε τον σπουδαίο αμυντικό μέσο Νίκο Κοτσιοβό.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

 

#Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C.✓ Μια ακόμη ποιοτική πολύ σπουδαία μεταγραφή είναι γεγονός! Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευτυχή θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Κοτσιοβου ! Πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή καθώς τον ποδοσφαιριστή ήθελαν και άλλες ομάδες αλλά η επιθυμία της ομάδας μας τον αποκτήσει και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να έρθει στην ομάδα μας πραγματοποίησαν την μεταγραφή καθώς υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων και στόχων.Ο Νίκος Κοτσιοβος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ με την ίδια ευχέρεια.Ο Κοτσιοβος διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, δύναμη και ποιότητα στο παιχνίδι του και θα ενίσχυση την ήδη πολύ καλή αμυντική γραμμή της ομάδας μας με τις ικανότητες του.

Μεχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Φαληρικού και ήταν από τους διακριθέντες.Ο Κοτσιοβος είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής αν και νέος ηλικιακά καθώς από 17 χρόνων χαρακτηριζόταν μεγάλο ταλέντο.Η απόκτηση του Κοτσιοβου ήταν επιθυμία του προπονητή μας και η διοίκηση της ομάδας έκανε το καλύτερο δυνατό για την απόκτηση του.Τις επόμενες ώρες και μέρες θα ανακοινωθούν οι επόμενες ολοκληρωμένες κινήσεις της ομάδας μας με γνώμονα τον προγραμματισμό του προπονητή μας.Η ομάδα λειτουργεί με βάση την ποιότητα και όχι την ποσότητα σε όλα τα επίπεδα.Νικο καλώς ήρθες στην οικογένεια μας! Προχωράμε όλοι μαζί δυναμικά μία οικογένεια.✓

 

Σχετικά Άρθρα