Τον 19χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Καλλιπολίτη πήρε ο Αργοναύτης-Μεϊμάρογλου «Είμαστε σε αναζήτηση έξι ακόμα παικτών»

Τον 19χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Καλλιπολίτη πήρε ο Αργοναύτης-Μεϊμάρογλου «Είμαστε σε αναζήτηση έξι ακόμα παικτών»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Ο 19χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Γιώργο Καλλιπολίτης αποτελεί το ένατο μεταγραφικό απόκτημα του δημοφιλούς και ιστορικού Αργοναύτη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Δ.Ο. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
– Ο Δ.Ο. Αργοναύτης Πειραιώς, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον ταλαντούχο 19χρονο ποδοσφαιριστή, Γιώργο Καλλιπολίτη.
Είναι ο ένατος κατά σειρά ποδοσφαιριστής που αποκτά η ομάδα μας, κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδος, και σίγουρο είναι ότι θα προχωρήσουμε στην απόκτηση τουλάχιστον ακόμα έξι με επτά ποδοσφαιριστών.
Στο μεταξύ ο Στέφανος Μεϊμάρογλου: (Προπονητής Δ.Ο. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) δήλωσε: Είμαστε σε διαδικασία αναζήτησης τουλάχιστον έξι με επτά ποδοσφαιριστών ακόμα, καθώς, αρκετοί παίκτες μας, έχουν τέτοιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, που η παρουσία τους στίς προπονήσεις δεν είναι εφικτή, οπότε ο Σύλλογος μας, θα κοιτάξει να θωρακίσει όσο καλύτερα μπορεί το ρόστερ του. Αναζητούμε έναν γκολκίπερ, έναν κεντρικό αμυντικό, δύο χάφ, και δύο μεσοεπιθετικούς. Πιστεύω ότι μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις θα είμαστε καθόλα έτοιμοι.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
Αρης Καλαμακίου – Δ.Ο. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
– Η αποστολή του Αργοναύτη Πειραιώς, για το πρώτο φιλικό μάτς της ομάδος εκτός έδρας, στόν Αλιμο, κόντρα στον Αρη Καλαμακίου, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Λιάρος Α., Μπαλτά Ρ., Παγώνης Ν., Φράγκος Κ., Κουρκούλης Φ., Δουδούμης Γ., Θεμελάκης Κ., Γκόλφης Τ., Δημητρέσκου Γ., Μεϊμάρογλου Γ., Σιώρος Κ., Σάσσαρης Π., Παράσχος Γ., Τσιαβός Λ., Γραμμάτος Φ., και Καλλιπολίτης Γ.
– Στέφανος Μεϊμάρογλου (Προπονητής: Δ.Ο. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ): Είναι για μάς ένα πολύ σημαντικό τέστ, καθώς αποτελεί τον πρώτο μας αγώνα για την νέα αγωνιστική σαιζόν 2018 – 2019, και ασφαλώς θα βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα μας, σε σχέση με τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδος μας, πάντα σε σχέση με το χρονικό σημείο που διαννύουμε. Εχουμε κάποιες σημαντικές απουσίες παικτών, κυρίως για επαγγελματικούς τους λόγους, ωστόσο τα παιδιά που μετέχουν στις προπονήσεις μας τα δίνουν όλα, και είμαι πολύ ευχαριστημένος από εκείνους και την προσπάθεια που κάνουν.

Σχετικά Άρθρα