Τον 17χρονο Χρήστο Κούρο πήρε ο Αργοναύτης από τον Καραβά-Μεϊμάρογλου: «Ευτυχής που δουλεύω με νέα παιδιά»

Τον 17χρονο Χρήστο Κούρο πήρε ο Αργοναύτης από τον Καραβά-Μεϊμάρογλου: «Ευτυχής που δουλεύω με νέα παιδιά»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του Αργοναύτη όπου απέκτησε τον νεαρό και εξελίξιμο άσο Χρήστο Κούρο ο οποίος έπαιζε στον ΑΟ Καραβά.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

– Δ.Ο. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
– ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
– Με συντονισμένες ενέργειες, η Διοίκηση του Αργοναύτη Πειραιώς, προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμα νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστού, και πιό συγκεκριμένα απέκτησε τον εξελίξιμο μεσοεπιθετικό, ηλικίας μόλις 17 ετών, Χρήστο Κούρο, από την ομάδα του Καραβά.
Στο μεταξύ ο Στέφανος Μεϊμάρογλου: (Προπονητής: Αργοναύτη Πειραιώς) δήλωσε: Είμαι ευτυχής, όταν στην ομάδα που προπονώ, βλέπω να εντάσσονται νεαρά παιδιά με ταλέντο, και ένα τέτοιο παιδί είναι ο Χρήστος Κούρος. Στό χέρι του είναι να δουλέψει και να βελτιωθεί και να κάνει σπουδαία σταδιοδρομία στο ποδόσφαιρο καθώς διαθέτει όλα τα προσόντα που χρειάζονται, και συνήθως σε παιδιά όπως στην περίπτωση του νεαρού Χρήστου Κούρου, εξαρτάται κυρίως από τους ίδιους, το μέγεθος της βελτίωσης τους. Οπότε με σκληρή δουλειά, εύχομαι στον νέο ποδοσφαιριστή μας, να έχουμε καλή συνεργασία, και κάθε αγωνιστική του πρόοδο. Στόν Αργοναύτη, επενδύουμε σε νεαρά παιδιά, καθώς αυτά είναι το παρών και το μέλλον του ποδοσφαίρου, και ελπίζω η επιλογή μας αυτή, να μας δικαιώσει.

Σχετικά Άρθρα