Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης


Στο Στάδιο Ειρήνης κ Φιλίας διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης , η Ειρήνη κι η Φιλία επανήλθε , με τις ζεστές ανθρώπινες σχέσεις να ξαναβιώνονται κ να ερχόμαστε κ πάλι κοντά οι συνάνθρωποι , που είναι ό,τι πιο όμορφο υπάρχει στην κοινωνία μας !!!

Σε μια χρονική περίοδο που αρχίζει να με κουράζει, απογοητεύει κ να με απελπίζει, βλέποντας τους συνανθρώπους μου να μην αντιδρούν στην παγκόσμια υγειονομική χούντα που επιβάλλεται, την επιβολή αρρώστιας κ θανάτων διά την εξάρτηση κ μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού που ξεδιάντροπα πλέον, μας τα λένε στα μούτρα, δεχόμενοι να χάνεται η Αξιοπρέπεια κι η Ελευθερία μας,  ….. ήρθε αυτό το Σ/Κ να μου ξαναθυμίσει τα ωραία μας ανθρώπινα.
Οι πολύ λίγες μάσκες – φίμωτρα δεν μπορούσαν να μου χαλάσουν την διάθεση κ τις όμορφες εικόνες. Για την ιστορία οι αθλητές του Τριπτολέμου κατάφεραν να διακριθούν ακόμα μια φορά κ είμαστε πολύ χαρούμενοι και γι’ αυτό. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στούς 2 ακούραστους αθλητές μας – πρότυπα, τον 77χρονο !!! Γιάννη Αποστόλου (3ος στην κατηγορία ΤΤ4 στα αμαξίδια) κ τον 64χρονο Εμμανουήλ Κουνενό πρωταθλητή στην ίδια κατηγορία . Ο αθλητής μας απ’ την Βέροια Κωνσταντίνος Κάππας (3η θέση στην κατηγορία ορθίων ΤΤ8), ο Μεράμπι Τσανάβα με την 2η θέση στην ίδια κατηγορία κ “το μωράκι” μας η Μαριλένα Μωράκη (3η θέση ΤΤ4) συμπληρώνουν τα ατομικά μετάλλια. Μεταλλιούχοι κ στα διπλά αντρών οι αθλητές μας κ πρωταθλητές στο διπλό μικτό οι Στάμου Χρήστος μαζί με Μαριλένα Μωράκη.

Θερμές ευχαριστίες στον προπονητή του Γ.Α.Σ Ελευσίνας ,αλλά πλέον κ δικό μας , Γιάννη Λογοθέτη που παραβρέθηκε κ μας βοήθησε πολύ καθώς κ στον αθλητή Στάμου Δημήτριο που πλέον ανήκει στο προπονητικό team κι αυτός.

Επίσης πολλές ευχαριστίες στους πολλούς φίλους δημότες που μας αγαπούν κ μας στηρίζουν τα 2 δύσκολα αυτά χρόνια του θαυμαστού ανάποδου κόσμου που ζούμε , ιδιαίτερα στους Σωκράτη Τυρλή (αγωνιστικό τραπέζι), Γιάννη Καλυμνάκη κ Κωστή Σαμονά (συσκευές θέρμανσης) κ Χρήστου Δήμα (αθλητικά μπλουζάκια).

Ο Α.Σ ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ σε συνεργασία με τον ΓΑΣΕ καλλιεργεί κ κοινωνικοποιεί άτομα με αναπηρίες και ευελπιστούμε στο επόμενο πρωτάθλημα να παρουσιάσουμε τα επόμενα ταλέντα μας που ήδη προπονούμε.

Σχετικά Άρθρα