Το νέο Δ.Σ. του Παμπαιανικού

Το νέο Δ.Σ. του Παμπαιανικού

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΑΠΟ Παμπαιανικού.
Η Συνέλευση έγινε στις 11 το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου και επαναλήφθηκε στις 5 το απόγευμα λόγω μη απαρτίας των απαιτούμενων μελών στην πρώτη συνέλευση.
Βάσει των αποτελεσμάτων και κατόπιν του συμβουλίου που ακολούθησε σχηματίστηκε νέο ΔΣ με την παρακάτω σύνθεση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥΛΙΔΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ : ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΤΑΤΖΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ : ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ : ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΟΥΛΑΣ
ΜΕΛΟΣ : ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΓΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΥΣΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ

Στόχοι της νέας Διοίκησης είναι η μετάβαση του ιστορικού Συλλόγου στην νέα εποχή, η εξεύρεση πόρων και η βιωσιμότητα σε ετήσια βάση, η ανάπτυξη και καλλιέργεια του Ποδοσφαίρου για όλες τις ηλικίες καθώς και οι στρατηγικές συνεργασίας με όλους τους αθλητικούς Συλλόγους της πόλης.

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Σιδέρης και τα μέλη του Δ.Σ έχουν θέσει ως άμεση προτεραιότητα την ανεύρεση νέου προπονητή , ενώ ήδη έχουν προχωρήσει σε συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές του Συλλόγου με θέμα την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Σύλλογο.

Άλλα θέματα που απασχολούν το Δ.Σ την στιγμή αυτή είναι η ίδια η λειτουργία και οι αρμοδιότητες των μελών του Δ.Σ, καθώς και η διαμόρφωση Οργανογράμματος με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία όλων των πλευρών του Συλλόγου.

Σημαντική επίσης είναι η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης προς την νέα Διοίκηση από το σύνολο όλων των παραγόντων και του φίλαθλου κόσμου της τοπικής κοινωνίας.

Σχετικά Άρθρα