Την Τετάρτη στις 12:00 στον Ασπρόπυργο η κηδεία του 18χρονου Δημήτρη Τσατσανίδη

Συγγενείς, φίλοι, και γνωστοί θα τον αποχαιρετήσουν όλοι μαζί την Τετάρτη 04/01/2023 στις 12:00 στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Άνω Φούσα Ασπροπύργου.

HΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Συλλυπητήρια…

Το ΔΣ του ΠΑΟ ΗΡΑΚΛΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια ,στους συγγενείς, στην ομάδα της Λαμπερής και στους οικείους του ΤΣΑΤΣΑΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που έφυγε τόσο άδικα και τόσο νωρίς από κοντά μας!
Αισθανόμαστε συντετριμμένοι καθώς ο Δημήτρης μεγάλωσε, ποδοσφαιρικά, στην ακαδημία της ομάδας μας και είχε συμμετοχές και στο ανδρικό μας τμήμα!
Καλό παράδεισο Δημήτρη!!!

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ ΑΣ:Συλλυπητήρια…

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. Μεγαρικός εκφράζουν την θλίψη τους για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του 18χρονου ποδοσφαιριστή της Λαμπερή ΑΣ Ελευσίνας Δημήτρη Τσατσανίδη.Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Καράμπελας Κωνσταντίνος.

ΑΟ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Συλλυπητήρια…

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανελευσινιακού εκφράζουν την θλίψη τους για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του 18χρονου ποδοσφαιριστή της Λαμπερής Δημήτρη Τσατσανίδη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΛΑΜΠΕΡΗ:Συλλυπητήρια...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΛΑΜΠΕΡΗΣ Α.Σ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 2001 εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλληπητήρια του, προς την οικογένεια και τους οικείους, του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΤΣΑΝΙΔΗ που έφυγε σήμερα από την ζωή.
Ο Σύλλογος μας γίνεται ακόμη φτωχότερος.

Καλό ταξίδι αγαπητό μας παιδί Δημήτρη!
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει!
Καλό Παράδεισο να έχεις!

.

IKAΡΟΣ ΝΕΟΚΤΙΣΤΩΝ: Συλλυπητήρια…

Το ΔΣ του Α.Π.Σ ΙΚΑΡΟΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Τσατσανιδη για την ξαφνική απώλεια του παιδιού τους. Τα λόγια είναι φτωχά για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου. Θερμά συλλυπητήρια στο Σωματείο της Λαμπερης καλό παράδεισο Δημήτρη!!

ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Συλλυπητήρια…

Δεν ξεκίνησε καλά το νέο έτος.
Σήμερα θρηνούμε άλλο ένα νέο παιδί.
Το Δ.Σ και οι ποδοσφαιριστές του Αία εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του μικρού Δημήτρη και στον σύλλογο της Λαμπερής.

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ: Συλυπητήρια..

Τα λόγια είναι φτωχά… Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια 18χρονου Δημήτρη Τσατσανίδη που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από την ζωή. Είθε η σκέψη όλων μας να απαλύνουν έστω ελάχιστα τον αβάσταχτο πόνο των δικών του ανθρώπων. Εκφράζουμε επίσης την συμπαράστασή μας στο σωματείο της Λαμπερής Ελευσίνας όπου το τραγικό παιδί ήταν ποδοσφαιριστής. Ο Θεός ας τον αναπαύσει κοντά του.Σύσσωμο το ΔΣ και η ποδοσφαιρική ομάδα του Μανδραϊκού.

ΕΠΣΔΑ: ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ…

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠOΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΣΑΤΣΑΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ “ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΗΜΗΤΡΗ .

Σχετικά Άρθρα