Την κυριακή ο τελικός κυπέλλου της ΝΕ Μεγαρίδος με το Π.Φάληρο

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΣΚΑΝΑ ΝΕΜ-Π.ΦΑΛΗΡΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/5 ώρα 20:00Κλειστό Κερατσινίου

Μία μόλις στροφή πριν το ονειρικό τέλος, ένα μόλις εμπόδιο πριν το «Double» και την “perfect year” ηομάδα μας πρέπει να περάσει το εμπόδιο και του Π. Φαλήρου σε έναν αμφίρροπο ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΣΚΑΝΑ.Η ξέφρενη πορεία της ομάδας μας προς την Α2 αναζητά εναγωνίως ως συντροφιά και την κατάκτηση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΣΚΑΝΑ για να τοποθετηθούν αγκαλιά στα ράφια με τα τρόπαια της «🔥» μας!

Η ομάδα μας κατεβαίνει στον τελικό ως η κάτοχος του τροπαίου και ευελπιστεί σε μια back to back κατάκτηση που θα γραφτεί και αυτή στην ένδοξη ιστορία των τελευταίων ετών!Σημειωτέον ότι μαζί με τον χαμένο τελικό της προηγούμενης σεζόν η ομάδα μας συμμετέχει συνεχόμενα σε τρεις (3) τελικούς ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΣΚΑΝΑ!Ακόμα λοιπόν ένα βροντερό παρόν επιβάλλεται να κάνει αυτός ο υπέροχος κόσμος μας, που μας ακολουθεί παντού εδώ και χρόνια και να απογειώσει κυριολεκτικά τα παιδιά μας προς τον τελικό στόχο!

Εξάλλου είναι η μόνη χάρη που ζήτησε επισήμως και ο κόουτς λέγοντας χαρακτηριστικά:«Εάν όλοι αυτοί που μας έδωσαν συγχαρητήρια και ομολόγησαν ότι τους κάναμε ευτυχισμένους το εννοούν, το μόνο που τους ζητάμε είναι να έρθουν να μας χειροκροτήσουν στο Κερατσίνι. Θέλω πάνω από 1.000 Μεγαρίτες στο γήπεδο»!Άρα εμείς, με όλη την δύναμη της ψυχής μας θα είμαστε εκεί!Μία ακόμη παράσταση!Ένας ακόμη τελικός!

Πούλμαν θα αναχωρήσουν από την NEM BC ARENA στις 18:00Για την συμμετοχή σας πληροφορίες στους:Σπύρο Κουντεμάνη +30 694 4918378Θωμά Μπούρη 698 6748197Τάσο Παπουτσόγλου 693 405 3080Στελλίτο Φρυγανέλλι 693 6565242

Σχετικά Άρθρα