Θρήνος στην Λαμπερή Ελευσίνας

Θρηνεί όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΛΑΜΠΕΡΗΣ Α.Σ.ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 2001 για την τόσο άδικη, για την τόσο ξαφνική απώλεια ενός δικού της μέλους, ενός τόσο νέου παιδιού, του 18χρονου ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΤΣΑΝΙΔΗ από τροχαίο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΛΑΜΠΕΡΗΣ Α.Σ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 2001 εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλληπητήρια του, προς την οικογένεια και τους οικείους, του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΤΣΑΝΙΔΗ που έφυγε σήμερα από την ζωή.
Ο Σύλλογος μας γίνεται ακόμη φτωχότερος.

Καλό ταξίδι αγαπητό μας παιδί Δημήτρη!
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει!
Καλό Παράδεισο να έχεις!

Η ΚΗΔΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΙ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΣΤΙΣ 4.


ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Συλλυπητήρια…

Η πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τσατσανίδη που “έφυγε” από την ζωή απρόσμενα.Θερμά συλλυπητήρια και στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Λαμπερής Ελευσίνας ομάδα στην οποία αγωνιζόταν.
Καλό Ταξίδι… 

IKAΡΟΣ ΝΕΟΚΤΙΣΤΩΝ: Συλλυπητήρια…

Το ΔΣ του Α.Π.Σ ΙΚΑΡΟΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Τσατσανιδη για την ξαφνική απώλεια του παιδιού τους. Τα λόγια είναι φτωχά για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου. Θερμά συλλυπητήρια στο Σωματείο της Λαμπερης καλό παράδεισο Δημήτρη!!

ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Συλλυπητήρια…

Δεν ξεκίνησε καλά το νέο έτος.
Σήμερα θρηνούμε άλλο ένα νέο παιδί.
Το Δ.Σ και οι ποδοσφαιριστές του Αία εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του μικρού Δημήτρη και στον σύλλογο της Λαμπερής.

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ: Συλυπητήρια..

Τα λόγια είναι φτωχά… Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια 18χρονου Δημήτρη Τσατσανίδη που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από την ζωή. Είθε η σκέψη όλων μας να απαλύνουν έστω ελάχιστα τον αβάσταχτο πόνο των δικών του ανθρώπων. Εκφράζουμε επίσης την συμπαράστασή μας στο σωματείο της Λαμπερής Ελευσίνας όπου το τραγικό παιδί ήταν ποδοσφαιριστής. Ο Θεός ας τον αναπαύσει κοντά του.Σύσσωμο το ΔΣ και η ποδοσφαιρική ομάδα του Μανδραϊκού.

ΕΠΣΔΑ: ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ…

 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠOΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΣΑΤΣΑΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ “ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΗΜΗΤΡΗ .

Σχετικά Άρθρα