Θρήνος στα Μέγαρα…Εφυγε ξαφνικά ο πρώην πρόεδρος Λεωνίδας Νικολάου

Εφυγε ξαφνικά ο πρώην πρόεδρος Λεωνίδας Νικολάου

Η οικογένεια του Βύζαντα Μεγάρων θρηνεί την απώλεια του πρώην προέδρου της Λεωνίδα Νικολάου που έφυγε ξαφνικά από την ζωή το απόγευμα της Τετάρτης.

  • Θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του. Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος που όλοι αγαπήσαμε πολύ.
  • Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και φιλόξενη η αγκαλιά που θα τον δεχτεί. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 20/1/2022 ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΘΑ ΨΑΛΛΕΙ Η ΝΕΚΡΟΣΙΜΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΦΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θρηνούμε για τον αδόκητο χαμό του Λεωνίδα Νικολάου«Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα η τραγική είδηση για τον αδόκητο χαμό του π. Προέδρου της ομάδας Λεωνίδα Νικολάου.Ενός ανθρώπου, που υπηρέτησε πιστά τον Βύζαντα και δεν δίστασε να μπει μπροστάρης σε δύσκολες εποχές, ενός παράγοντα που στην κυριολεξία ζούσε και ανέπνεε για την ομάδα του Βύζαντα και ήθελε να την καμαρώσει ξανά στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε…Ο Λεωνίδας «έφυγε» νωρίς για την γειτονιά των Αγγέλων, σκορπώντας θλίψη και πόνο στην οικογένεια του, στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα, στους συγγενείς αλλά και τους φίλους του, αλλά και σε όλους όσους τον έζησαν και συνεργάστηκαν μαζί του.Σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας ως ύστατο φόρο τιμής θα παραστεί στην κηδεία του και θα καταθέσει στεφάνι στην σορό του, ενώ στον αγώνα της Κυριακής θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.Θερμά συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη στην σύζυγό του, τα παιδιά του και στον αδερφό του.Καλό ταξίδι Πρόεδρε… Θα σε θυμόμαστε για πάντα»!

Η Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας Ιωάννα Ρήγα Αντώνης Υψηλάντης. Τα μέλη του Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα