Θλίψη στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΟ Καματερού: Ο Πέτρος δεν είναι πια εδώ…

Θλίψη στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΟ Καματερού: Ο Πέτρος δεν είναι πια εδώ…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Υποστολή σημαίας…

Μια μεγάλη μορφή του Καματεριώτικου ποδοσφαίρου και όχι μόνο έφυγε από την ζωή. Ο λόγος για τον μεγάλο Πετρο Τόλια που ακολουθούσε σε κάθε βήμα της ιστορίας την πορεία του ΠΑΟ Καματερού. ¨Έπαιξε και μάτωσε για αυτήν την ομάδα, διετέλεσε προπονητής της, παράγοντας και ακούραστος φίλαθλος μέχρι το τέλος της ζωής του. Ήταν κάθε στιγμή παρών από την ίδρυση της ομάδας μέχρι τώρα και από την δική του οπτική γωνία γνώριζε τα πάντα.
Είχε απίστευτη αγάπη για την ομάδα της περιοχής και ήταν παρών με όλες τις καιρικές συνθήκες χωρίς να λογαριάζει τίποτα. Την αγάπη του για την ομάδα την μετέδωσε με εξαίσιο τρόπο στο γιο του, Κώστα Τόλια που αγωνίσθηκε εξαίσια στην θέση του κεντρικού αμυντικού και τώρα βρίσκεται στο δ.σ της ομάδας ως παράγοντας. Η κηδεία του Πέτρου Τόλια θα γίνει την Παρασκευή 31 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καματερού στις 2.00 μ.μ.
Ανακοίνωση εξέδωσαν τα δ.σ της διοίκησης ΠΑΟ Καματερού και των παλαιμάχων που αναφέρει τα εξής
«Έφυγε από την ζωή τα μεσάνυχτα της 30ης Αυγούστου, στα 78 του χρόνια και νικημένος απο την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε τους τελευταίους μήνες, ο Πέτρος Τόλιας.
Από τα παιδικά του χρόνιας ως και εχθές, υπηρέτησε όσο κάνεις σ αυτήν την πόλη, τον ΠΑΟ Καματερού από τις θέσεις του ποδοσφαιριστή, προπονητή, παράγοντα και φιλάθλου και αποτέλεσε και στα πιο δύσκολα χρόνια της πορείας του συλλόγου τον στυλοβάτη και την σημαία της ομάδας μας.
Ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης και άνθρωπος, ένας νικητής στις μάχες της ζωής και των γηπέδων έφυγε από κοντά μας, αφήνοντας πίσω ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε όσους είχαν την ευτυχία να τον γνωρίσουν και να τον αγαπήσουν τόσο.
Καλό ταξίδι Πέτρο».
Τα Δ. Σ. Π.Α.Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ κ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Σχετικά Άρθρα