Θετικό το πρώτο τέστ ο Βύζας 3-2 την Κ:19 του Ατρομήτου Περιστερίου

 Θετικό το πρώτο τέστ ο Βύζας 3-2 την Κ:19 του Ατρομήτου Περιστερίου

 

Ο Βύζας Μεγάρων στο πρώτο τέστ προετοιμασίας που έδωσε στο γήπεδό του επικράτησε της Κ:19 του Ατρομήτου Περιστερίου με 3-2.

Τα τέρματα των κιτρινόμαυρων σημείωσαν οι: Στρατιδάκης, Λεβεντούρης, Παπαδάκης.

Η ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ:

Θεοδωρόπουλος,  Φυσαράκης, Δρυμούσης,  Φουρνάρης,  Φλέγκας, Λεβεντούρης, Χατζημελετιάδης, Σαχόλη,  Λίγδας, Στρατιδάκης, Χατζής. Στο δευτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές και πήραν λεπτά συμμετοχής όλοι οι παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο δοκιμάστηκε ο 23 χρονος έγχρωμος πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου ΑΛΙΑ ΚΑΜΑΡΑ (μεσοεπιθετικός) ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις.

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Ο προπονητής της ομάδος Γιάννης Ρόκκας τόνισε: <<Η ομάδα βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας όποτε δεν περιμέναμε ασφαλή συμπεράσματα. Υπάρχει κούραση το σημαντικό όμως είναι ότι υπάρχει διαθεση. Όσον αφορά τις απουσίες στο χθεσινό παιχνίδι δεν χρησιμοποιηθηκαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.Κωσταντινιδης και Καραγιάννης απουσίαζαν δικαιολογημένα. Ο Χριστόπουλος είχε μία ενόχληση και τον προφυλαξαμε. Και τέλος ο Χαλόφτης και ο Σταφάι ενσωματώθηκαν εχθές με την ομάδα>>.

 

Ο γυμναστής της ομάδας Πάικος Λεβενντούρης τόνισε: <<Ήταν το πρώτο φιλικό μετά απο 1.5 εβδομάδα προετοιμασίας.  Τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι βαριά και δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα αν  και είδαμε κάποια στοιχεία που μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι>>.

***Το επόμενο φιλικό θα γίνει το Σάββατο  21 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων με την Κ: 19 του Παναθηναϊκού.

 

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα