Θεσμός κάθε χρόνο ο αγώνας των παλαιμάχων του Αστέρα Μαγούλας

Θεσμός κάθε χρόνο ο αγώνας των παλαιμάχων του Αστέρα Μαγούλας

Ένα διαφορετικό ματς έγινε στο γήπεδο Μαγούλας, απέναντι στους παλαιμάχους του Αστέρα Μαγούλας, και την ομάδα του ΑΟ Αστέρα Μαγούλας, που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΔΑ.
Οι Βετεράνοι του Αστέρα, εν όψει των Εορτών των Χριστουγέννων, επισκέφθηκαν την ομάδα του Αστέρα,και αφού έπαιξαν μπάλα για το καλό,στο τέλος προσέφεραν δώρα σε κάθε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται, καθώς και σε προπονητές,παράγοντες,φροντιστές,κλπ..
Όλα αυτά έγιναν στα πλαίσια σύσφιξης των δύο πλευρών,καθ οτιν για διάφορους λόγους δεν ήταν κοντά,κακως κατά την γνώμη μου.
Ελπίζω να παραδειγματιστουν κάποιοι,και να έρθουν πιο κοντά στον Αστέρα Μαγούλας, τώρα που η ομάδα βρίσκεται σε δυσκολία…Οι Βετεράνοι ξεκίνησαν πρώτοι…Εμπρός λοιπόν….Να δούμε και άλλους που αγαπάνε τον Αστέρα….
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ.Παπαγιάνναρος, ο κ.Ανέστης Ψωμιάδης,Η κ. Στέλλα Κάβουρα, και οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Νίκος Σπέης, Παναγιώτης Μοίρας, Δήμος Ρόκκας.
Σε συννενόηση από κοινού με τις Διοικήσεις των δύο Συλλόγων, αποφασίστηκε όπως το ματς που έγινε, καθιερώνεται σαν Θεσμός ,και θα διεξάγεται κάθε χρόνο λίγο πριν τα Χριστούγεννα!!!!!!
Η Διοίκηση και οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μαγούλας, σας εύχονται Χρόνια πολλά, Καλα Χριστούγεννα, καλή χρονιά, με υγεία σε σας και τις Οικογένειές σας…

Σχετικά Άρθρα