Τέσσερις μέρες σε αθλητικό κέντρο η Ελευθερούπολη που ξεκινάει 19/8

Τέσσερις μέρες σε αθλητικό κέντρο η Ελευθερούπολη που ξεκινάει 19/8

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Έτοιμοι στην Α.Ε Ελευθερούπολης για την έναρξη της προετοιμασίας του Ανδρικού τμήματος, με παρουσίαση του ρόστερ ,πραγματοποίηση ιατρικών εξετάσεων και αναχώρηση για τέσσερις μέρες σε αθλητικό κέντρο.

Η έναρξη της προετοιμασίας είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 19 Αυγούστου και ώρα 17:15 στο σύγχρονο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας.
Εκεί θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση καθώς και πριν αυτής, θα ακολουθήσει μικρή συγκέντρωση προκειμένου οι παίκτες να παραλάβουν τον ρουχισμό καθώς και να αναλυθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας και να γίνει αναφορά στους στόχους της ομάδας για την νέα περίοδο.
Θα ολοκληρωθούν επίσης οι αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις στο ιατρικό κέντρο Mediton στο Γαλάτσι, για όσους παίκτες δεν έχουν περάσει, αφού ο μεγαλύτερος όγκος των παικτών τις έχει πραγματοποιήσει,υπό την εποπτεία πάντα του Διευθυντή του κέντρου Λευτέρη Πιτταρά.
Την Παρασκευή 23 Αυγούστου η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για αθλητικό κέντρο,όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Η Α.Ε Ελευθερούπολης τέλος, αναμένεται να ανακοινώσει σε λίγες μέρες αφού ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με κάποιους παίκτες και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα καθώς ακόμα και η τριάδα των τερματοφυλάκων δεν έχει ολοκληρωθεί.

Σχετικά Άρθρα