Τεράστια η διαδρομή του έμπειρου μασέρ και φυσιοθεραπευτή του παλαίμαχου άσου Διονύση Νεραντζίνη (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Τεράστια η διαδρομή του έμπειρου μασέρ και φυσιοθεραπευτή του παλαίμαχου άσου Διονύση Νεραντζίνη (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Τεράστια και ατελείωτη στο ευρύτερο φάσμα του ελληνικού και όχι μόνο αθηναϊκού ποδοσφαίρου είναι η διαδρομή και προσφορά του παλαίμαχου άσου Διονύση Νεραντζίνη από την θέση του μασέρ (κυρίως ) φυσικά αλλά και του φυσιοθεραπευτή.

Έχει συνεργαστεί με πολλά ιερά τέρατα και γνωστά ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο Θωμάς Μαύρος, ο Λάκης Νικολάου, ο Χρήστος Μιχαηλίδης, ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος και όχι μόνο.

Έχει συνεργαστεί και με γνωστούς ηθοποιούς όπως ο Γιάννης Αϊβάζης και Μάρκος Σεφερλής ενώ για την αξία του, την σωστή δουλειά του, την προσφορά του και το ήθος του έχουν γραφτεί πολλές φορές δεκάδες πράγματα στον Τύπο και γενικά στα ΜΜΕ.

Έχει δουλέψει με όλες σχεδόν τις ομάδες της Αττικής, με Επώνυμους αθλητές. Το σημαντικότερο είναι ότι βοηθάει τα παιδιά με Συμμετοχές σε Εθνικά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα όπως η άρση βαρών, Διεθνείς αθλητές όλων σχεδόν των αθλημάτων…. Είναι οικογενειάρχης με 2 παιδιά 26 ετών η κόρη 20 ετών ο γιος..

Έχει πολλές συμμετοχές με ομάδες παλαιμάχων.

Ακολουθεί μεγάλο φωτορεπορτάζ που απεικονίζει την τεράστια διαδρομή του Διονύση Νεραντζίνη ο οποίος για το μεγάλο του έργο έχει βραβευτεί από πολλά σωματεία και δεκάδες φορείς.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα