Τελετή λήξης στις ακαδημίες του Ηρακλή Ελευσίνας

Τελετή λήξης στις ακαδημίες του Ηρακλή Ελευσίνας

ΤΕΛΕΤΗ λήξης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ηρακλή Ελευσίνας έγινε στο γήπεδο Γιώργος Ρουμελιώτης.
Έγιναν αγώνες επίδειξης: Επαιξαν τα αστεράκια γεννηθέντες 2011-2012 και οι ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ γεννηθέντες 2009-2010 με τις αντίστοιχες ομάδες της σχολής ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ.
Επίσης έπαιξαν οι ΤΖΟΥΝΙΟΡ γεννηθέντες 2007-2008 και το ΠΑΝΠΑΙΔΙΚΟ γεννηθέντες 2005-2006 με τις αντίστοιχες ομάδες της σχολής ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ).
Στην συνέχεια δόθηκαν τα μετάλλια και Κύπελλα στις δύο ομάδες ενώ στην συνέχεια έγινε η απονομή των Κυπέλων και των μεταλλίων στα τμήματα του ΗΡΑΚΛΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ και ΠΑΝΠΑΙΔΙΚΟΥ που κέρδισαν το τουρνουά “WEST ATTICA TALENT CAP”.
Επίσης κατά την διάρκεια της γιορτής μοιράστηκαν στα παιδιά και στους γονείς σουβλάκια, χυμοί, αναψυκτικά κ.λ.π..
Τον λόγο πήραν ο Πρόεδρος του Ηρακλή Ελευσίνας Κώστας Μακρής και ο Αρχιπροπονητής της Ακαδημίας Μιχάλης Κατσάφαρος πού ευχαρίστησαν τους γονείς και τα παιδιά για την προηγούμενη σαιζόν και τόνισαν ότι ανανεώνουν το ραντεβού για την νέα σαιζόν που αναμένεται πολύ διαφορετική απο αυτή που πέρασε, προσφέροντας στους μικρούς μας αθλητές περισσότερο κέφι, ψυχαγωγία, εκδρομές, δωρεάν παρακολούθηση αγώνων πρωταθλήματος της Super League (A Εθνικής) με ανανέωση διπλωματούχων προπονητών και με πολλές εκπλήξεις και καινοτομίες ενώ σαν μια οικογένεια ανταλλάξαν ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.
Παράλληλα ευχαρίστησαν θερμά τους συνεργάτες της Γραμματείας της Ακαδημίας :
Ανυφαντή Αντώνιο και Οικονόμου Κωνσταντίνο για την αφιλοκερδή προσφορά τους όπως και τους συνεργάτες προπονητές :
Λινάρδο Αποστόλη
Βολωνάκη Φώτιο
Μπακόπουλο Στέφανο
Τούρτα Κωνσταντίνο
για την άψογη συνεργασία τους.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ…

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Π.Α.Ο. Ηρακλής Ελευσίνας ευχαριστεί τον Ολυμπιακό Μεγάρων και τους Προπονητές του, που μας τίμησαν με την παρουσία όλων των τμημάτων και μας βοήθησαν στην τελετή λήξης.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς που ήταν αρωγοί και πάντα δίπλα μας καθώς και τους μικρούς μας αθλητές.
ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.!!!!!!!!!

Σχετικά Άρθρα