Τελετή λήξης στις 15/6 οι ακαδημίες του Ηρακλή Ελευσίνας

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Π.Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Νέα μεγάλη επιτυχία για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Π.Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ αφού το αγωνιστικό τμήμα του ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΣΑΦΑΡΟΥ οι περίφημοι ΤΖΟΥΝΙΟΡ (γεννηθέντες 2007 – 2008) που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής. (Ε.Π.Σ.Δ.Α.) κατέκτησε  την τρίτη (3η) θέση του πρωταθλήματος κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του Α.Σ. ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΜΕΓΑΡΩΝ με 4 – 0.


Σκόρερ :
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΣ (2)
BEGAJ KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (1)
ΔΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (1)

Αξίζει να σημειωθεί τέλος του αγώνα έγινε η απονομή του κυπέλλου της 3ης θέσης.

Ως Ακαδημία θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον στυλοβάτη της Ακαδημίας μας και άνθρωπο “κόσμημα” για το ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής κ. Μιχάλη Κατσάφαρο για την μεγάλη προσφορά του στα τμήματα Υποδομών της ομάδας μας.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τον υπεύθυνο των γονέων για το τμήμα των ΤΖΟΥΝΙΟΡ (2007 – 2008)
κύριο Οικονόμου Κωνσταντίνο που στάθηκε πάντα δίπλα στο τμήμα και στους μικρούς αθλητές μας σε όποιο πρόβλημα και άν παρουσιαζόταν δίνοντας λύση κάθε φορά κατά την διάρκεια όλης της χρονιάς.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς που ήταν πάντα δίπλα μας και αρωγοί στην προσπάθειά μας καθ’όλη την σαιζόν.
Τέλος θερμά ευχαριστήρια στην Ε.Π.Σ.Δ.Α για την άψογη διοργάνωση του πρωταθλήματος, στους Διαιτητές και Γιατρούς που συμμετείχαν στους αγώνες αλλά πάνω από όλα ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ διότι το “ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ” και το “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” είναι οι ΑΞΙΕΣ που αντιπροσωπεύουν την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Π.Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.
Με αυτές τις ΑΞΙΕΣ ξεκινήσαμε τήν σαιζόν 2017 – 2018 και με αυτές θα την τελειώσουμε στην ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ μας που θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 και ώρα
18: 30 μ.μ. στο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ.!!!!!!!!!

 

Σχετικά Άρθρα