Τελετή λήξης στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Μάνδρας

Τελετή λήξης στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Μάνδρας

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο από παιδιά, γονείς και φίλους της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Μάνδρας έγινε η ετήσια γιορτή λήξης της Ακαδημίας μας για την σεζόν 2017-2018.
Η γιορτή ξεκίνησε με τις πρωταγωνίστριες της ημέρας τις μαμάδες των παιδιών της Ακαδημίας όπου μας παρουσίασαν έναν πολύ όμορφο αγώνα ποδοσφαίρου. Για την ιστορία του αγώνα οι ασπρόμαυρες κέρδισαν τις Μπορντό με 2-0.
Στο ημίχρονο του αγώνα δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στους φετινούς χορηγούς τις Ακαδημίας,την κ. Ελένη Παπακωνσταντίνου Ρουμελιώτη,τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο και τον κ. Δημήτρη Παπακωνσταντίνου.
Στο τέλος της γιορτής ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Μάνδρας κ. Μιχάλης Κάσδαγλης μοίρασε και στα 163 παιδιά από ένα καπέλο με το σήμα της ομάδας και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του,τους Δήμο Στέρπη υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων τους Νίκο Πλάτανο,Θοδωρή Μαυράκη,Στάθη Κακοσίμο,Γιώργο Κακοσίμο προπονητές τις Ακαδημίας,τον Θανάσης Ρούτη προπονητή τερματοφυλάκων και τους γιατρούς της Ακαδημίας Βασίλη Πέτρου και Δήμητρα Πέγκου για την καταπληκτική δουλειά που εγινε φέτος!!!
Στην γιορτή παρεβρέθησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Δυτικής Αττικης και πρώην πρόεδρος της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας κ. Μιχάλης Τζανόπουλος,ο αντιπρόεδρος της ένωσης Δυτικής Αττικής κ. Βαγγέλης Διολέτης,ο προπονητής των μικτών δυτικής Αττικης κ.  Ζαχαρίας Ιωάννου,ο πρόεδρος της Χιακής ένωσης Ελευσίνας κ. Κώστας Μαλαχιάς και ο πρόεδρος της ομάδας του ΠΑΟΚ Μάνδρας κ. Τάσος Δούκας κ.α.

Σχετικά Άρθρα