Τελέσθηκε ο αγιασμός όλων των τμημάτων του Μανδραικού ΑΟ.

Τελέσθηκε ο αγιασμός όλων των τμημάτων του Μανδραικού ΑΟ.

Με τις ευλογίες του πατήρ Δημήτριου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τη νέα αθλητική χρονιά στο Φράγκειο γήπεδο και με την παρουσία πλήθους κόσμου, γονέων και φίλων του Μανδραϊκού.
Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου, η αντιδήμαχος κα Σωτηρία Αργυρίου, η πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ Μάνδρας κα Ευαγγελία Κουτσοδήμα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μάνδρας κ. Παναγιώτης Παπαιωάννου και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Κατερίνα Καλαρίδη.
Στο γήπεδο βρέθηκαν αντιπροσωπείες, αθλητές και αθλήτριες, από όλα τα τμήματα του Μανδραϊκού Αθλητικού Ομίλου: Ποδόσφαιρο, Βόλλευ, Τένις, Σκάκι, Γυμναστική, Αθλητικός Ομαδικός Χορός.
Επίσης οι προπονητές: Γιώργος Σωτήρχος από το ποδόσφαιρο, Βασίλης Γρίβας, Τάσος Γεωργάς, Γιάννης Βόγκας και Αλέξανδρος Μπακατσέλος από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, Τζένη Χατζηλαμπρινού από την Γυμναστική, Κατερίνα Παντελέων από τον Αθλητικό Χορό, Μανώλης και Αντωνία Τσάμου από το Βόλλευ καθώς και οι υπεύθυνοι από το τένις κ. Δημήτρης Τσάμος και από το σκάκι κ. Μελέτης Νέζης.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ…

Η διοίκηση ευχαριστεί όλους για την τιμητική παρουσία τους και για τις ευχές τους. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και πολλές αθλητικές επιτυχίες.

Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 

Σχετικά Άρθρα