Τα αποτελέσματα στα εξ’ αναβολής ματς του Κυπέλλου Τετάρτη 12/9 στην ΕΠΣΑ και η ανακοίνωση για το πρωταθλήματα Κ14, Κ16, Κ18

Τα αποτελέσματα στα εξ’ αναβολής ματς του Κυπέλλου Τετάρτη 12/9 στην ΕΠΣΑ και η ανακοίνωση για το πρωταθλήματα Κ14, Κ16, Κ18

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Στα σημερινά εξ’ αναβολής ματς Κυπέλλου της ΕΠΣΑ-Τετάρτη 12/9 σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

31. ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Τετάρτη 12/09/18 16:30 ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ Μ., ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ Α. 1-2
32. ΜΑΡΟΥΣΙ – ΚΗΦΙΣΙΑ 2010 ΠΕΥΚΗΣ Τετάρτη 12/09/18 16:30 ΚΑΤΟΙΚΟΣ Κ., ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ Γ., ΠΡΟΔΡΟΜΙΑΔΗΣ Α. 1-2
33. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣ/ΝΗΣ ΝΗΑΡ. ΗΣΤ Τετάρτη 12/09/18 16:30 ΜΗΜΙΔΗΣ Ι., ΘΩΜΟΓΛΟΥ Γ., ΖΥΓΑΣ Π. 6-0

Εξάλλου, σε ανακοίνωσή της η ΕΠΣΑ για το πρωτάθλημα Κ14 όπως και Κ16 και Κ18 αναφέρει:

Επειδή στο Πρωτάθλημα αυτό εφαρμόζεται για πρώτη φορά η υποχρεωτική συμμετοχή των ποδοσφαιριστών με Δελτία Ατομικών Στοιχείων Ε.Π.Ο. και αρκετά σωματεία δεν είναι ακόμη έτοιμα, θα δοθεί η δυνατότητα οι ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται με τις Αστυνομικές τους Ταυτότητες, μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου 2018.

** Οι αλλοδαποί, θα μπορούν να αγωνίζονται μόνο με προσωρινά Δελτία, που θα έχουν εκδοθεί από την Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ.

Με βάση τις Δηλώσεις Συμμετοχής στα Πρωταθλήματα Κ-18 & Κ-16, δεν υπάρχει η δυνατότητα συγκρότησης ομίλου με σωματεία Εθνικών κατηγοριών και σωματείων που την περσινή ποδοσφαιρική χρονιά είχαν αγωνιστεί στους ημιτελικούς των Πρωταθλημάτων (δήλωσαν πολύ λίγα). Έτσι, όλες οι ομάδες θα χωρισθούν σε έξι (6) ομίλους, με κριτήρια κυρίως γεωγραφικά.

Επίσης, λόγω του μικρού αριθμού σωματείων που δήλωσαν δεύτερες (2ες) ομάδες, δεν θα συγκροτηθεί όμιλος με αποκλειστικά δεύτερες (2ες) ομάδες.

** Στο Πρωτάθλημα Κ-16, θα δοθεί η δυνατότητα τις δύο (2) πρώτες αγωνιστικές (22 & 29/09/2018), οι ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται, εκτός από Δελτία Ατομικών Στοιχείων Ε.Π.Ο. και με Αστυνομικές Ταυτότητες.

** Οι αλλοδαποί, θα μπορούν να αγωνίζονται μόνο με προσωρινά Δελτία, που θα έχουν εκδοθεί από την Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ.

Με πολύ φόρα μπήκε στις επίσημες αγωνιστικές του και με εκκωφαντικό τρόπο ο Θρίαμβος Αθηνών Δάφνης.

Το συγκρότημα του Κώστα Ελευθεριάδη πιάνοντας εκρηκτική απόδοση και με χατ τρικ του Κωνσταντίνου σάρωσε με σκορ 6-0 τον Φωστήρα Καισαριανής για την 1η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Τα άλλα γκολ του Θρίαμβου Αθηνών Δάφνης επιτεύχθηκαν από τους Μυρακα, Τσαπικούνη και Καλούμενο.

Σε δηλώσεις που έκανε στο τέλος του ματς ο κόουτς του Θρίαμβου Αθηνών Δάφνης Κώστας Ελευθεριάδης τόνισε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σπουδαία εμφάνιση και απόδοση. Ωστόσο αφήνουμε αυτό το ματς και κοιτάμε την συνέχεια».

Σχετικά Άρθρα