Συρίγος και Νικολάκου στο επιτελείο του Θρίαμβου Χαϊδαρίου μετά από απόφαση του προέδρου Μιχάλη Θεοδοσιάδη (ΦΩΤΟ)

Συρίγος και Νικολάκου στο επιτελείο του Θρίαμβου Χαϊδαρίου μετά από απόφαση του προέδρου Μιχάλη Θεοδοσιάδη (ΦΩΤΟ)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Ο παλαομαχος άσος του Ολυμπιακού, Σταμάτης Συρίγος, αναλαμβάνει χρεή Υπεύθυνουν των ακαδημιών του Θρίαμβου Χαϊδαρίου. Επίσης, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε πως το Γραφείο Τύπου του συλλόγου αναλαμβάνει η κυρία Βασιλική Νικολάκου.

Διαβάστε την ανακοίνωση: Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης (κεντρική ΦΩΤΟ) και τα μέλη του Δ.Σ., «Α.Ο Θρίαμβος Χαιδαρίου» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν , τους δύο νέους συνεργάτες του Συλλόγου που θα συμβάλλουν ενεργά στον τομέα ανάπτυξης των Ακαδημιών του Ποδοσφαίρου.

Ο στόχος, όπως αναφέρθηκε ο κ.Μιχάλης Θεοδοσιάδης, είναι ο αθλητικός σχεδιασμός των ακαδημιών. Μάλιστα τόνισε τα εξής : « Εγώ προσωπικά και το Δ.Σ. της Ομάδας μας αποφασίσαμε να εναποθέσουμε την οργάνωση των Ακαδημιών του ποδοσφαιρικού τμήματος σε δύο ανθρώπους που συνδυάζουν τεχνογνωσία και εμπειρία, στο συγκεκριμένο τομέα, σε υψηλό επίπεδο. Στρατηγικό μας στόχος είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση των Ακαδημιών ώστε σε βάθος χρόνου να απαρτίζεται το μεγαλύτερο μέρος του αντρικού μας τμήματος από γηγενείς παίχτες.”

40464781_231579554183417_1158173953257111552_n
Για τους παραπάνω λόγους Υπεύθυνος Ακαδημιών αναλαμβάνει ο Βετεράνος Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κ.Σταμάτης Συρίγος με πολυετή καριέρα στην Α΄ Εθνική και στις υπόλοιπες επαγγελματικές κατηγορίες, έχοντας ξεπεράσει τις 350 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες επαγγελματικών πρωταθλημάτων.Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής, UEFA B, και πρόσφατα αποφοίτησε από το Mediterranean College αποκτώντας δίπλωμα πάνω στο Sport Management που εστιάζει στην Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Συλλόγων.


Γραφείο Τύπου αναλαμβάνει η κα Νικολάκου Βασιλική Επαγγελματίας στο πεδίο οργάνωσης και λειτουργίας συλλόγων αθλητισμού με σημαντική δημοσιογραφική εμπειρία σε κάλυψη αθλητικών γεγονότων, επικοινωνία και αρθρογραφία. Τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πειραιά (Ε.Σ.Η.Ε.Π) , & στην Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (ΕΕΔΑΔ).

Σχετικά Άρθρα