Συντριπτικό κάταγμα στο χέρι ο Π. Κυριακόπουλος του Φωστήρα Ηλιούπολης στο φιλικό με Διάνα

Συντριπτικό κάταγμα στο χέρι ο Π. Κυριακόπουλος του Φωστήρα Ηλιούπολης στο φιλικό με Διάνα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Άσχημη εξέλιξη είχε το φιλικό Διάνα Ηλιούπολης-Φωστήρα Ηλιούπολης που έχει να κάνει με τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Φωστήρα Παναγιώτη Κυριακόπουλου.

Στην σχετική ανάρτηση της Διάνα Ηλιούπολης, περιγράφονται τα εξής:

ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ….

Ένα παιχνίδι προπαρασκευής, ένας φιλικός αγώνας μεταξύ δύο ιστορικών και γειτονικών συλλόγων άρχισε ιδανικά και τελείωσε τραγικά….

Η Διάνα και ο Φωστήρας Ηλιούπολης ξεκίνησαν στις πεντέμισι το απόγευμα της Παρασκευής 8/3 ενα φιλικό παιχνίδι με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των δύο ομάδων για τις εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Όλα έβαιναν καλά μέχρι τα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου. Όμορφες στιγμές, αγωνιστικά στιγμιότυπα κεφιού, ποδοσφαιρικής αντιπαράθεσης και φιλικής διάθεσης (όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που λήφθηκαν πριν την έναρξη μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων).

Ξαφνικά, σε μία μάχη σώμα με σώμα στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, ο παίκτης του Φωστήρα Παναγιώτης Κυριακόπουλος έπεσε στο έδαφος και υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο αριστερό του χέρι. Διεκομίσθη άμεσα στο νοσοκομείο και με ομόφωνη απόφαση των δύο ομάδων το παιχνίδι διακόπηκε.

Η επίσημη σελίδα της Διάνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει την συμπαράστασή της στον παίκτη και στην οικογένεια του. Του εύχεται ταχεία ανάρρωση. Παναγιώτη γρήγορα στα γηπεδα….

Σχετικά Άρθρα