Συνεχίζει στον Αστέρα Ζωγράφου ο παίκτης ποιότητα Καρυστινός όπως και οι Λέκκας, Εξηντάρης-Ανανέωσε για τέταρτη συνεχή χρονιά ο κόουτς Πέντραγκ Σομπότοβιτς

Συνεχίζει στον Αστέρα Ζωγράφου ο παίκτης ποιότητα Καρυστινός όπως και οι Λέκκας, Εξηντάρης-Ανανέωσε για τέταρτη συνεχή χρονιά ο κόουτς Πέντραγκ ΣομπότοβιτςΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

ByΦώτης ΚατσούφηςPosted on Αύγουστος 16, 2018 COMMENTS
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία για έναν ακόμα χρόνον στον Αστέρα Ζωγράφου αφού ανανέωσε με την ομάδα ο άσος Καρυστινός.

Την σεζόν που πέρασε ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Αστέρα Ζωγράφου και βοήθησε σημαντικά την ομάδα να κάνει την πολύ καλή πορεία.

Θεωρείται βέβαιο ότι με την ποιότητα που διαθέτει αγωνιστικά μαζί φυσικά με τον άψογο χαρακτήρα του αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά συμβάλει στην νέα προσπάθεια που θα κάνει ο ιστορικός και δημοφιλής Αστέρας Ζωγράφου που διαθέτει την πιο νεανική ομάδα των τελευταίων χρόνων.

Στο μεταξύ ανανέωσε με την ομάδα του Αστέρα Ζωγράφου ο εξαίρετος τεχνικός-κόουτς Πέντραγκ Σομπότοβιτς ο οποίος θα προσφέρει για τέταρτη συνεχή χρονιά τις υπηρεσίες του στην ομάδα που όπως αναφέρθηκε θα είναι η πιο νεανική των τελευταίων ετών ενώ ανανέωσαν και οι σημαίες της ομάδας Λέκκας και Εξηντάρης.

Σχετικά Άρθρα