ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑ ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑ ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ(Δήμαρχος Μεγάρων-Ν.Περάμου)

Η ιστορική ομάδα ποδοσφαίρου των Μεγάρων ο ΒΥΖΑΣ κέρδισε επάξια την άνοδό του στην Γ! ΕΘΝΙΚΗ, σε αγώνες play off, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον όμιλό του. Άλλη μια μεγάλη αθλητική επιτυχία για τον Δήμο μας. Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στην προπονητική ομάδα, στην πρόεδρο και στο Δ.Σ, καθώς και στους υπέροχους φιλάθλους που στήριξαν με θέρμη και πάθος την ομάδα, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ(δήμαρχος Ελευσίνας-Μαγούλας)

Ως Δήμαρχος και ως άνθρωπος που αγαπά τον αθλητισμό, έχοντας ζωντανές στη μνήμη μου τις ένδοξες στιγμές των ιστορικών ομάδων της Δ. Αττικής, Πανελευσινιακού και Βύζαντα, θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στη Διοίκηση και τους παίκτες του Byzas FC για την άνοδο στη Γ Κατηγορία του Εθνικού Πρωταθλήματος.
Αυτή η πρόκριση ας είναι η νέα αρχή για τα καλύτερα που έρχονται για τις ομάδες της Δ. Αττικής!
Συγχαρητήρια Βύζα!

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ

Ο Βύζαντας Μεγάρων με την νίκη είναι πάλι στα σαλόνια των εθνικών κατηγοριών ποδοσφαίρου.
Το ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ του αθλητισμού των Μεγάρων με την μεγάλη ιστορία βρίσκει με σταθερά βήματα την θέση που του αξίζει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.Συγχαρητήρια στους παίχτες,στην διοίκηση και στους φιλάθλους της ομάδας.Συγχαρητήρια σε όσους πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθεια από κοντά αλλά και από μακριά. Ο επόμενος στόχος η Β´ Εθνική κατηγορία είναι εφικτός!

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.

Συγχαρητήρια στην Ομάδα του Βύζαντα για την άνοδο της στην Γ Κατηγορία του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.
Η Δυτική Αττική έχει πολλές και καλές ομάδες και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για όλους εμάς που αγαπάμε τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, να τις βλέπουμε να πρωταγωνιστούν στα αθλητικά δρώμενα!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα του Byzas FC για τη σπουδαία άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Είναι χαρά μας, όντας αναπόσπαστο κομμάτι του ποδοσφαίρου της Δυτικής Αττικής & φετινού άκρως ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, να βλέπουμε ομάδες της περιοχής να πρωταγωνιστούν & να ανεβαίνουν ψηλότερα!
Καλή τύχη στις ερχόμενες προκλήσεις.

ΑΟ ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ

Σύσσωμη η οικογένεια της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ εύχεται θέρμα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη διοίκηση , το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ Byzas FC για την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει, στις επαγγελματικές κατηγορίες.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ

Ο πρόεδρος του Α.Σ Μεγαρικός Κωνσταντίνος Καράμπελας και όλα τα μέλη του Δ.Σ ,συγχαίρουμε την ιστορική ομάδα της πόλης μας, Byzas FC , για την μεγάλη επιτυχία της να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες. Η άνοδό της στην Γ ‘ Εθνική μετά από έξι χρόνια απουσίας, μας κάνει όλους υπερήφανους και τιμά την πόλη μας.
Ευχόμαστε σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας αυτής, καλή πορεία στην κατηγορία και πάντα επιτυχίες.

ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Το ΔΣ της Λαμπερής Ελευσίνας συγχαίρει την ομάδα του ΒΥΖΑ ΜΕΓΑΡΩΝ για την άνοδο την Γ εθνική κατηγορία!

IKAΡΟΣ ΝΕΟΚΤΙΣΤΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Ικάρου Νεοκτίστων συγχαίρει την ομάδα του ΒΥΖΑΝΤΑ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική.

ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ

Ολόψυχα συγχαρητήρια της προς τον συμπολίτη Βύζαντα! Byzas FC
Η πορεία προς «τα πάνω» μόλις ξεκίνησε!
Με συναισθήματα χαράς υποδεχόμαστε τον ιστορικό Βύζαντα στις εθνικές κατηγορίες ευχόμενοι η φετινή ονειρική σεζόν να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια!
Θερμά συγχαρητήρια
στην διοίκηση, την τεχνική ηγεσία, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία μέσω των αγώνων μπαράζ!
Μια κοινή, συνολική αθλητική ανάπτυξη στην πόλη μας υποδηλώνει ευημερία και αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή μας στο πανελλήνιο!
ΥΓ: Η MEGARA RESINS κοινός χορηγός και των 2 μεγάλων ομάδων της πόλης μας (και όχι μόνο) αξίζει την αναφορά, την αγάπη και τον θαυμασμό όλων μας!
Ιδιαιτέρως αυτός ο μοναδικός άνθρωπος, ο κ. Κωνσταντίνος Φάνης αποτελεί διαχρονικά τον αιμοδότη και τον θεραπευτή του αθλητισμού του Δήμου μας!
Εκ μέρους όλων των αθλητικών οργανισμών της περιοχής σας ευχαριστούμε θερμά!

ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΟΥΝΗΣ(πρόεδρος Ηρόδωρου)

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο, την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου «Βύζας Μεγάρων» για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία που επισφραγίστηκε με μία καταπληκτική εκτός έδρας εμφάνιση και νίκη επί της «Ελλάς Ποντιών» με σκορ 4-1.
Η επιστροφή της ιστορικής ομάδας του Βύζαντα στις εθνικές κατηγορίες γεμίζει με χαρά και περηφάνια όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου στη Δυτική Αττική και όχι μόνο.
Είναι βέβαιο ότι αυτή είναι η αρχή μιας ανοδικής, γεμάτης επιτυχίες, πορείας του Βύζαντα, στην οποία το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου
Μεγαρέων θα σταθεί αρωγός καθώς αυτός αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της πόλης των Μεγάρων.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στους υπέροχους φιλάθλους του Βύζαντα που στηρίζουν την ομάδα στα δύσκολα και αποτελούν τον δωδέκατο παίκτη της.

Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα