Στον πάγκο της Προοδευτικής ο Κυριάκος Μίχας

Παλιός γνώριμος στον πάγκο της προο..

 

Ο Κυριάκος Μίχας θα είναι ο νέος προπονητής στην ομάδα της Προοδευτικής. Ο εν λόγω τεχνικός γυρίζει σε γνώριμα λημέρια αφού εργάστηκε ξανά στην ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η διοίκηση της Προοδευτικής ανακοινώνει την συμφωνία της με τον καταξιωμένο τεχνικό Κυριάκο Μίχα, ο οποίος αναλαμβάνει το κτίσιμο της νέας ομάδας που θα επιδιώξει να επανέλθει άμεσα στις εθνικές κατηγορίες.
Ο 53χρονος τεχνικός εργάσθηκε και πέρυσι στην Προοδευτική στο ξεκίνημα της Γ΄ Εθνικής, ενώ στο παρελθόν έχει θητεία με σημαντικές επιτυχίες σε γνωστές ομάδες , όπως ο Ασπρόπυργος(πρωτάθλημα άνοδος από Δ΄ – Γ΄ Εθνική), ο Αίας Σαλαμίνας( Γ΄ εθνική), ο Πανελευσινιακός(Γ΄ Εθνική), η Γλυφάδα(Β΄ εθνική), ο Βύζας Μεγάρων(Γ΄ εθνική) ο Θρασύβουλος(Γ΄ Εθνική), ο Ατρόμητος Πειραιά(Γ΄ εθνική), ο Μανδραικός( Γ΄ Εθνική), ενώ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Αία Παραλίας Ασπροπύργου και τον Αμφιάραο .
Με τον Ασπρόπυργο έφθασε στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος το 2009, ενώ την επόμενη χρονιά έφθασε στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, χάνοντας το εισιτήριο για τους 8 με δραματική ήττα από τον Άρη( 3-4)
Καλή χρονιά με επιτυχίες κύριε Μίχα».

Σχετικά Άρθρα