Στον Φώντα Καζακόπουλο το χρίσμα της τεχνικής ηγεσίας της Άμιλλας Περιστερίου

Στον Φώντα Καζακόπουλο το χρίσμα της τεχνικής ηγεσίας της Άμιλλας Περιστερίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Ο Φώντας Καζακόπουλος είναι ο νέος τεχνικός για την Άμιλλα Περιστερίου και με αυτόν θα πορευτεί η ομάδα στη νέα σεζόν. Ο ταλαντούχος τεχνικός που εφαρμόζει το σύγχρονο ποδόσφαιρο, κατά την περσινή σαιζόν ήταν τεχνικός στον Αττικό πραγματοποιώντας μια σεβαστή σεζόν.

Ο έμπειρος τεχνικός σε δήλωση του μετά την έναρξη της συνεργασίας του με τη νέα του ομάδα είπε: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που επιστρέφω στην ομάδα ως προπονητής πλέον .! Η Άμιλλα είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα που χτίζει εξαιρετικά την ακαδημία, της έχοντας φτάσει σε μια 5ετια από τα 20 στα 150 παιδιά έχοντας έναν εξαιρετικό υπεύθυνο Ακαδημίας τον Ηλία τον Στέφο .!

Μπορεί να ήταν μια άσχημη χρόνια για το αντρικό τμήμα η προηγούμενη αλλά υπάρχουν όλες οι βάσεις την νέα χρόνια να διεκδικήσουμε την επιστροφή μας στην Β’ κατηγορία και αυτό θα κάνουμε .! Θέλω να ευχαριστήσω παρά πολύ τον πρόεδρο Μποζατζίδη Χριστόφορο και όλη την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους καθώς με πλησίασαν πολύ γρήγορα για να έρθουμε σε συμφωνία .
Τελος Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρια Ελσα Ντανη και τον Γιώργο τον καλουδη για την συνεργασία μας την περσινή χρόνια στην ομάδα του Αττικού και επίσης να τους συγχαρώ για την ανοδο του Πλατωνα στην Β κατηγορία».

Σχετικά Άρθρα