Στις 21 Ιουλίου ξεκινά η φετινή περίοδος για τον Πανελευσινιακό

21 Ιουλίου ξεκινά η φετινή περίοδος για τον Πανελευσινιακό

Έχοντας ολοκληρώσει κατά μεγάλο ποσοστό το ρόστερ της η ομάδα ξεκινά την φετινή της πορεία με στόχο την κορυφή. Σε αυτό το πλαίσιο έχει προγραμματιστεί και η προετοιμασία της ομάδας,το βασικό μερος της οποίας θα γίνει στις άρτια εξοπλισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του”NAOUSSA MOUNTAIN RESORT” στα Πηγάδια Ημαθίας. Για δύο ημέρες οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις ενώ το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουλίου σειρά έχουν οι εργομετρικές εξετάσεις.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 25 Ιουλίου με τον πρώτο φιλικό αγώνα να είναι προγραμματισμένος στις 3 Αυγούστου στη Παιανία με αντίπαλο την ομάδα Κ19 του Παναθηναικού. Την επομένη η ομάδα θα αναχωρήσει για την Νάουσα όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί ο Ανδρέας Σκέντζος και οι συνεργάτες του θα δουλεψουν μαζί με τους ποδοσφαιριστές ώστε να δημιουργήσουν ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο, με στόχο να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα. .

Ήδη έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας στις 6 Αυγούστου με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ενώ θα ακολουθήσει και ένας ακόμη το Σάββατο 13 Αυγούστου.

Η αποστολή θα επιστρέψει στη βάση της την παραμονή του 15Αύγουστου.

Σχετικά Άρθρα