Στις 17/8 η έναρξη προετοιμασίας στον Αργοναύτη

Στις 17/8 η έναρξη προετοιμασίας στον Αργοναύτη

Για την Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018, έχει οριστεί η έναρξη της αγωνιστικής προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του Δ.Α.Ο. Αργοναύτης, για την νέα αγωνιστική σαιζόν 2018 – 2019.
Στα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν την ομάδα, προτεραιότητα έχει δωθεί στήν ενίσχυση του ρόστερ με κάποιες μεταγραφικές προσθήκες που ετοιμάζει ο σύλλογος, και τις αμέσως επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ένας πλάγιος μπάκ και ένας μεσοαμυντικός ποδοσφαιριστής, που ήδη έχουν έρθει σε συμφωνία μαζί μας, και θα ενσωματωθούν στην ομάδα.
Απο κεί και πέρα, η ομάδα του Αργοναύτη είναι σε αναζήτηση δύο επιθετικών, ενός χάφ, και δύο κεντρικών αμυντικών, καθώς και ενός γκολκίπερ, προκειμένω να σχηματιστεί ένα ικανό ρόστερ.
Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι η διοίκηση του ΔΑΟ Αργοναύτης, σε μία όντως πρωτοποριακή της κίνηση, έχει στα σκαριά, την δημιουργία τμήματος σκάουτινγκ, και μάλιστα σε συνεργασία με τον σύλλογο στο τομέα αυτόν, έχουν έρθει μεγάλες προσωπικότητες του χώρου, όπου θα ενισχύσουν την ομάδα. Μάλιστα θα στελεχώσουν τον σύλλογο, άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όχι μόνον απο την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, αλλά και από άλλα σημεία της Αττικής, και εκτός Αττικής. Στόχος τι άλλο; ή εξέυρεση νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα θελήσουν να ενισχύσουν αγωνιστικά την ομάδα.
Αναφορικά τώρα, με τα εισιτήρια διαρκείας που εξέδωσε η ομάδα  αυτά κινούνται μέχρι στιγμής σε ικανοποιητικό επίπεδο, και ελπίζουμε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να έχουμε μεγάλη συμμετοχή των φίλων και φιλάθλων μας, και να εξαντληθούν. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδος μας, φίλαθλοι της ομάδος μας αλλά και φίλοι του ποδοσφαίρου, που θα ήθελαν να αποκτήσουν μία κάρτα διαρκείας της ομάδος μας, με συνολικό κόστος στα (20) ευρώ, μπορούν να την επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του ΔΑΟ Αργοναύτης, κο Ανδρέα Συρράκο, στο τηλέφωνο 6989-717369.
Τέλος, με απόφαση της Διοίκησης, το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδος, θα φορά για την νέα περίοδο, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Αλεξανδρος Λιάρος.

Σχετικά Άρθρα