Στηρίζει τα δικά του παιδιά ο Παλληνιακός που προώθησε τον Αρβανιτάκη και οι δηλώσεις του

Στηρίζει τα δικά του παιδιά ο Παλληνιακός που προώθησε τον Αρβανιτάκη και οι δηλώσεις του

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Ο Μηνάς Αρβανιτάκης προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα του Παλληνιακού από τα «σπλάχνα» της!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ο Μηνάς Αρβανιτάκης έγινε ο πρώτος παίκτης μας για φέτος που προωθήθηκε από τα «σπλάχνα» μας, δηλαδή την ακαδημία μας, στην ανδρική μας ομάδα!

Ο 18χρονος αμυντικός έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε όλη την ως τώρα προετοιμασία μας και ο Δημήτρης Παπασπύρου άναψε το πράσινο φως για το «ανέβασμά» του στο ανδρικό τμήμα!

Ο Μηνάς είναι «παιδί» των κιτρινόμαυρων τμημάτων υποδομής από το 2015. Με τα χρόνια εξελίχθηκε και τώρα του δίνουμε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει και στην ανδρική ομάδα. Ο Μηνάς δεν θα είναι ο μόνος αφού θα ακολουθήσουν κι άλλοι το αντίστοιχο… δρομολόγιο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, οφείλουμε να του δώσουμε συγχαρητήρια, καθώς πέραν τις εξαιρετικές του αθλητικές επιδόσεις, ο Μηνάς τα πήγε εξαιρετικά και με τις Πανελλήνιες εξετάσεις που έδωσε, καθώς πέρασε στη σχολή χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Σε δηλώσεις του με αφορμή την ένταξή του στο ανδρικό τμήμα, ο Μηνάς Αρβανιτάκης τόνισε: «Χαίρομαι πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω πλέον στην ανδρική ομάδα του Παλληνιακού και να συνεχίσω έτσι στα κιτρινόμαυρα. Η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις είναι εξαιρετική. Είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα μας θα πετύχει τους στόχους της και εγώ με τη σειρά μου θα επιδιώξω να αρπάξω κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί και να βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου τη ομάδα μου».

Σχετικά Άρθρα