Στην αναδάσωση στο Πανόραμα της Κινέτας θα συμμετάσχουν όλα τα τμήματα της Αμφιάλης 23/9

Στην αναδάσωση στο Πανόραμα της Κινέτας θα συμμετάσχουν όλα τα τμήματα της Αμφιάλης 23/9

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

ByΦώτης ΚατσούφηςPosted on Αύγουστος 12, 2018 COMMENTS
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Στην αναδάσωση που θα πραγματοποιηθεί 23/9 στο Πανόραμα της Κινέτας αποφασίστηκε από την διοίκηση του συλλόγου να συμμετάσχουν όλα τα τμήματα της Αμφιάλης.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Αναδάσωση σε πληγείσα περιοχή από την Α.Π.Σ.Ε ΑΜΦΙΑΛΗ
Ολόκληρο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παρακολούθησε τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ανατολική Αττική , Αγίους Θεοδώρους , Κινέτα και όχι μόνο. Με σεβασμό στο πρόσωπο όλων αυτών που χάθηκαν και έχασαν και τις περιουσίες τους , το ΔΣ αποφάσισε να μην προβεί σε Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις για όλες τις προηγούμενες εβδομάδες.
Στη συνέχεια της παραπάνω απόφασης το ΔΣ και τα μέλη της Α.Π.Σ.Ε Αμφιάλη αποφάσισε ομόφωνα όλα τα τμήματα της σε όλες τις ηλικίες να συμμετέχουν στην αναδάσωση στο Πανόραμα της Κινέτας στις 23-9-2018 .
Έτσι, την Κυριακή (23/09) αθλητές ,γονείς και φίλοι του Συλλόγου, με πρωτοβουλία και ευθύνη διοίκησης της ΑΠΣΕ Αμφιάλης, αναμένεται να συμπράξουν σε μία μεγάλη δασική έκταση στην καρδιά του Πανοράματος κοντά στη παλαιά Εθνική Αθηνών Κορίνθου στη περιοχή της Κινέτας του Δήμου Μεγαρέων.
Πρόκειται για μια σημαντική προσπάθεια αναδάσωσης της καμένης περιοχής με 500 περίπου δενδρύλλια. Με βασικό αρωγό της προσπάθειας αυτής, την εταιρία του κυρίου Γ. Μπήτρου η οποία προσφέρει τα παραπάνω δενδρύλλια.
Η προσπάθεια αυτή θα γίνει με την καθοδήγηση και την βοήθεια των έμπειρων ανθρώπων του Δασαρχείου και Δήμου Μεγαρέων.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά Άρθρα